Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Plaisir

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 174 cm
 Mørkebrun
Dejlig DV hoppe på 174 sælges eller byttes. Hun er fra maj 2003. Hun er kåret i RDH som 3 års, hvor hun også var til sadelkåring, hvor hendes laveste karakter var 7,0.
Her red hun både dressur og spring med testrytter, og der blev skrevet at hun havde stor kapacitet inden for springningen. Vi prøver hende af i spring på onsdag.

Hun er efter:
F: Heslegårds Platin
MF: Razazzo

Hun blev solgt fra avler som 4 års, hvor hun oprindeligt var solgt til 80000, men der blev opdaget en mus på røngtenbillederne, så hun blev solgt til anden side til et mindre beløb. De valgte at få opereret musen væk i Sverige på Hästkliniken Jägersro, selvom hun aldrig havde været halt eller vist andre tegn på gener af musen.

Jeg købte hende i slutningen af juli 2011, hvor hun stort set ikke havde været redet et års tid. Jeg har fået undervisning på hende og vi har arbejdet meget med især overgangene. Hun er en stærk hest der elsker at arbejde. Hun kræver en rutineret rytter, da hun som sagt er stærk. Hun kan komme utroligt langt med en rytter der kan og vil lægge noget træning i hende. Jeg har kun redet dressur og ture på hende, men hun er før sprunget og der skrives ved sadelkåringen at hun har stor kapacitet inden for spring. Hun har nogle lækre gangarter og et stort rygsving. Kan virkelig komme langt med den rette rytter.
Den perfekte rytter for hende ville være en mand, eller en høj og fysisk stærk dame. Det er tydeligt at se forskellen der er når min underviser kommer op på hende, og kan sætte sig bedre igennem og nå længere ned omkring hende.

På tur sammen med andre er hun sød at ride. Hvis man rider hende ud alene er hun en del mere opmærksom og har brug for støtte fra rytteren. Hun er ikke vant til at komme så meget ud alene, derfor er hun ikke helt tryg ved dette. Hun er
fuldstændig trafiksikker.

Hun går lige i trailer.

Hun er forsikret hos first horse, livs, uanvendeligheds og sygeforsikret.

Jeg fik hende handelsundersøgt hos Højelse da jeg købte hende, uden nogle anmærkninger af betydning.

Jeg sælges hende da jeg nok må erkende at hun er en for stor mundfuld for mig, plus at jeg ikke er langbenet nok til at komme ordentligt ned omkring hende. Jeg er blevet gravid og magter derfor ikke at ligge den rette træning i hende.
Derfor byttes hun også til anden hest, hvis den rette er der. Den hest jeg gerne vil bytte til er:
-Hoppe eller vallak.
-5 til 8 år.
-162-170 høj.
-Skal kunne rides ud alene og kunne tages ind i stalden alene.
-Være rolig og fornuftig i omgangen.
-Gerne kunne gå en LB dressur eller højere.
-Gerne kunne springe.
-Køn udstråling.
-Kun et bonus hvis den er palomino, skimmel eller broget, da jeg elsker disse farver, men dette er absolut ikke et krav ;-)

Skriv hvad i har, eller hvis i er interesseret i at komme og prøve hende. Kan nemmeste fanges herinde eller på sms til 51236710.

Prisen er en idé, udfra at hun ikke er startet, men har en KÆMPE kapacitet og arbejdsiver.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 143260
F: Heslegårds Platin
DVH 714 DK DV
M: Rikke M.
9800387 DK DV
MF: Ragazzo
DVH 629 DK DV
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 01 februar 2012 kl. 19:21, og har været vist 3057 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider