Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Claudemirs Lacosta

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 13 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Lacosta skulle gerne blive min stjernehest. Hun er min første hest, også endda unghest, så jeg håber det bare kører. Da jeg så selv står for at ride hende ”op”. Hun er pt i tilridning, da jeg ikke følte jeg selv magtede opgave, og for at det blev gjort rigtigt, for Costa er meget følsom. Hun er i tilridning ved Louise Dall, hvor jeg følger meget med. Og glæder mig til at hun kommer hjem og hun bliver ældre, så vi kan komme sådan rigtig i gang med ridningen :D Costa er en meget følsom hest, hun skal se folk an, fremmede må helst ikke røre hende i hovedet, og slet ikke ved hendes ører. Men når hun først stoler på en, er hun også meget trofast, og prøver alt hvad hun kan for at gøre en tilfreds. Hun er enorm lærernem, hun skal ikke ha vist tingene ret mange gange før hun gøre det perfekt! (: Da jeg købt hende var hun ikke rigtig vant til så meget, og var meget forvirret. Men efter et par uger var det en helt anden hest jeg stod med. Hun havde lært at få løftet hove, stå stille, få trensen på og blive rørt ved ørerne (: Hun har de fedest gangarter (; Nu har jeg ikke set dem under rytter, men super fede løft i traven, og er sikker på at det nok skal blive fedt! Hendes galop er lidt tam, men når hovedet kommer ned, så bliver den bedre, så lækkert nok! (; I skridten træder hun 1 hov over sig selv, hvis ikke mere :D Så jeg er bare glad, for hun skulle gerne blive dressurhest (: Så om et par år skulle vi gerne ud og starter en masse stævner (: Hun er meget cool, når hun bliver bange for noget, flipper hun ikke, hun stopper op og kigger og pruster lidt af det, og følger som regel med, uden at glor (: Så er sikker på at jeg har gjort en god handel :b
Vil blive opdateret ydligere, når hun kommer hjem på et tidspunkt (:
Købt d. 15/10 2011

Så er Costa kommet hjem fra tilridning ved Louise, og det er jo bare en stjernehest jeg har fået hjem! Helt anerledes end da jeg sendte hende afsted. Der bliver gjort en kæmpe arbejde, og sætter meget pris på det. Og er super glad for at jeg valgt at sende af sted. Så nu skal hun lige falde til, og så begynder ridningen her hjemme :)
Først dag jeg red hende, var der ikke spor! Hun var 100 % styrbar og stopbar! :D Hun var hverken bange da der kom biler, og hestene løb på folden :) Total stjernehest! :)
I kan se hende på hestegalleri:
http://www.hestegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=186367
 
 
 
 
 
 
ID: HST 143182
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 11 maj 2012 kl. 16:27, og har været vist 8710 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider