;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

wienna

 Anden særlig race
 Hoppe
 21 år 
 160 cm
 Brun
Wienna er en sød hoppe. Hun er nem at ordne på staldgangen. Står som regel pænt og roligt og kan stå flere timer og blive nusset.

Hun er trænet efter alle horsemansprincipper og jeg søger derfor en rytter, der er interesseret i også at arbejde med hende fra jorden.

Wienna prøver altid nye ryttere af. Umiddelbart er det min opfattelse at hun af og til er usikker på deres signaler og ikke "fræk". Hun reagerer ved at løbe. Har hun tillid til dig løber hun ikke. Jeg har aldrig oplevet at hun er stukket af, men jeg har set at hun sætter tempoet op med fremmede ryttere.

wienna kræver en rytter, der giver tydelige signaler. En rytter der kan vise hende hvad hun skal og som ikke bliver usikker, hvis Wienna ikke forstår hvad hun skal.


Wienna har spat i det ene bagben og hun er derfor blevet skånet i en del år. Hun kan godt ride dressur og elsker det, men hun kan ikke galopere i små volter. Hun er ved at lære at galopere i en longe, men fordi hun ikke er vandt til det er hendes balance i galoppen ikke særlig god, og det kræver ligeledes en rytter, der har mod på at arbejde med hende, på hendes præmisser og som er klar over, at hun nok bare mest er turhest og ikke en stor vinderhest.

Wienna er pga hendes spat mest blevet redet på ture, hvilket hun elsker. Normalt er hun fuldstændig ligeglad med det meste hun møder. Hun kan fare sammen, men jeg har aldrig oplevet at hun er løbet bort fra noget, men igen... det handler om tillid.

Wienna er en frisk hest, der kræver en rutineret rytter. Hun er god som dagen er lang og kender man hende og har man hendes tillid kan man få hende til at gøre hvad som helst.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 143099
F: rare mac laid
M: weina
MF: weinberg
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 24 januar 2012 kl. 22:34, og har været vist 1203 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider