Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vesterhedes Lucky Troldepus

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 9 år 
 140 cm
 Gul
Tirsdag den 13 december 2011 begraver vi en kær gammel ven efter et pludselig dødsfald. Verner som han hed er en mand jeg har kendt i mange år og som altid har været hestehandler. Da hans død var meget pludselig stod der 14 heste på hans egendom som ingen vidste noget om og som sønnen bare ønskede slagtede.

Jeg fik lov til at prøve at se om jeg kunne sælge dem og bød selv på to hoppeføl. Efter meget lang tids frem og tilbage kommer der dog et bud på alle 14 heste som sønnen siger ja tak til.
Jeg tænker ok og godt de ikke alle blev slagtet.

Efter ca 3 uger får jeg at vide at hestene stadig går ude på ejendommen og man ikke har hørt fra køber. Jeg siger igen at jeg stadig er interesseret i hoppefølene og får at vide at hvis de ikke er hentet efter weekenden kan jeg hente dem.

Tirsdag den 10 januar 2012 får jeg at vide at de er mine og jeg kan hente dem NU....
Jeg skynder mig at få styr på hvor de skal hen og får købt grimer og får en veninde til at tage med for at hjælpe med at læsse dem. Men da jeg næsten er klar til at køre ud efter dem får jeg at vide at køber pludselig er kommet og er ved at læsse alle hestene. Sønne vil pludselig ikke stå ved at han har lovet mig føllene og der bliver kæmpet for at jeg kan hente dem. Desværre lukkes det ikke.
Onsdag den 11 januar 2012 finder jeg ud af at de alle er købt af hestehandler Palle Ellehammer. Får fat i ham og aftaler en pris og at jeg kan afhente dem torsdag.
Torsdag den 12 januar kører en veninde og jeg til Kibæk efter føllene. De bliver læsset på tros af at Ellehammer er ved at kvæle den ene af dem da vi skal ligge grime på den.

Nu er begge føl ved mig og det er jeg glad for. Nu begynder arbejdet bare at gøre dem trykke ved mennesker og jeg glæder mig meget til at komme igang.

Jeg beholder Troldepus og min søster skal have den anden!!!

Det er Troldepus med den grønne grime!!!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 142948
F:   -  
Fjordhest
M:   -  
Fjordhest
MF:   -  
Fjorhest
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 17 januar 2012 kl. 19:52, og har været vist 191 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider