Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rissa Veil

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 15 år 
 170 cm
 Rød
OBS: HESTEN ER RESERVERET FREM TIL HANDELSUNDERSØGELSE MAN. D. 30/1

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=zoYmcJK7iLc&feature=youtu.be

Smuk, udtryksfuld og karismatisk hoppe med stor arbejdslyst og kapacitet sælges. Højtstillet, langbenet og med god skulderfrihed; en rigtig sportsmodel. En sand drøm at være på – letridelig og altid sprængfyldt med energi. Nem at sidde på. Rissa har dog temperament, hvorfor hun kræver en erfaren rytter, som kan sætte sig igennem af og til. Hun er en vågen hest men dog aldrig ”dum” - ser ikke ”spøgelser” osv.
Er i besiddelse af en særdeles god skridt, en god trav og en særdeles god galop. Bevæger sig smidigt med god takt og bæring. Er startet i op til LB dressur – senest i en LB1 som hun vandt overlegent med over 66 %. Går aldrig til under 65 % og kommer altid hjem med en sløjfe. Flink at have med i byen. Er absolut startklar i LA-klasser. Har nemt ved sidebevægelser.
Flink at have med på tur - både alene og ifølge med andre heste (kommer med på en tur i det fri minimum en gang ugentligt). 100 % trafiksikker. Har et stort, dog uudnyttet, springtalent. Springer alt af sig selv, og hun elsker det! Vil kunne komme til at springe huse, med en rytter der tør! Har sprunget 140 cm. løs og 110 cm. med rytter.
Rissa er verdens største nussehoved i stalden – forsøger altid at komme i kontakt med alle der krydser hendes vej; om det så er heste, mennesker, hunde eller katte. Hun er nysgerrig, intelligent, tillidsfuld og meget hengiven. En hest der knytter sig helt ufatteligt meget til sit menneske – hun vil gå igennem ild og vand for dig, og viser sin hengivenhed ved at brumme efter dig når du kommer/går, komme hen til dig på folden, nusse dig i håret, ligge hovedet tungt i dine arme og lade dig nusse hende overalt.
Er importeret fra udlandet men er registreret konkurrencehest i DK. Har pas med medicinsider og er vaccineret efter de nye regler. Er naturligvis passet med smed, ormekur, massage osv. Har aldrig haft indre skader, været syg eller halt. En rigtig sund, stærk og glad hest. Har to små overben, intet af betydning.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: LTU005170027405
F:
DE431316812800
(HN DEU)
M: Weserperle
HRG493
(HN LTU)
MF:
DE331312512794
(HN DEU)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 29 januar 2012 kl. 13:28, og har været vist 6196 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider