Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

River boy

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 24 år 
 163 cm
 Mørkebrun
River er en hest der før i tiden var meget varm og ikke rigtig til at styre, men jo ældre han blev jo mere blev det nemmere at styre ham, og er derfor meget mere rolig og kontrolbar. Han er til at styre, og er ikke hesten der pludselig løber af med en. River er en Fuldblods hest og har ikke deltaget i løb, fordi han simpelthen var for hidsig.

Han er nem at have med at gøre i dagligdagen, og man kan røre ham overalt. Alligevel da jeg fik ham kunne han ikke stå bundet, så man skal stadigvæk være opmærksom på hvordan han står bundet, for ellers kan han hurtigt rive sig løs.

Han er ikke trailer vant og har derfor store problemer med at komme i trailer, og i venstre side får man ham aldrig op, for han har været ude for en trailerulykke som unghest. Men med den rigtige tid og viljen til at hjælpe, så han kan sagtens lære det. Jeg har bare ikke haft trailer, og tiden til det.

Han er fuldstændig trafiksikker, og har ikke noget imod at man rider ud af alene på tur, han siger ikke noget til hverken traktore eller store maskiner, han går ganske stille og roligt.

Han kan sagtens springe, og jeg har selv sprunget 1 meter på ham, men fordi jeg ikke har turde springe højere, har han ikke fået lov til det. Alligevel er der meget arbejde inden for springningen, da han har en tendens til at stoppe på høje spring, eller refusere, så han kræver en meget øvet rytter på det punkt, hvis han skal blive til noget.
Dressuren er ikke blevet trænet seriøst i meget lang tid, men han har før i tiden bået gået piaff, og shinkelvigninger så han kan en hel del, det skal nok bare genopfriskes. Han er nem og rolig til at få til at gå til bidet, og det kræver egentlig en ganske blid hånd.

River er blevet redet bidløst i de sidste 5 måneder, både på skovtur og på bane. fuldkommen uden udstyr, og han tager det ganske stille og roligt. Han kan dog ingen tricks, men han er en hurtig lære, og kan sagtens lære det ret hurtigt, hvis man går op i det.


 
 
 
 
 
 
ID: HST 142723
F: Homing
M: Kinz
MF: Great nephew
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 januar 2012 kl. 18:43, og har været vist 120 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider