;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rumburak 5

Billede
Billede
Billede
 Hannoveraner  
 Vallak
 30 år 
 165 cm
 Brun
Grundet tidsmangel har jeg valgt at sælge min dejlige hest, Ruby.

Ruby er oprindelig fra Tyskland hvor han er startet i MA og S, og senere solgt til Danmark hvor han er startet i MA**.Trods hans alder er Ruby en rigtig ven på springbanen og hjælper til hvor han kan. Han kigger ikke på fyld eller højder og går i det samme tempo konstant hvilket er særlig rart hvis man skal bruge ham som overgangshest fra pony - eller bare som lærehest. Han er en meget garvet herre, der kan tåle rytterfejl.

Han er letridelig til daglig og bøjer nemt nakken. Han kan diverse dressurøvelser uden problemer såsom schenkelvigninger, versader mm. En nem hest at ride til daglig der kan det grundlæggende indenfor dressuren. Han er ikke startet i dressur, grundet rytters manglende interesse. Ruby elsker en tur i skoven både alene men også med andre og er ikke typen der tager kontrollen fra rytteren.
Han nyder at svømme i aquahal for heste, men er ikke særlig glad for vandpytter og skal derfor ikke bruges til military.

Ruby har været den perfekte juniorhest for mig og sælges kun da jeg må indse at jeg ikke har den tid til ham som han fortjener. Jeg har kun nået at få redet to springstævner på ham, 5 placeringer ud af 6 klasser. Super hest til rytteren der vil ud og ride LB og LA.

Meget sød og kærlig hest der elsker at blive striglet, nusset og hygget om. Han er sød og rar i boks, på stald og på fold og kan omgås af alle. En super hest med mange gode år endnu!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DE331319645091
F:
DE331316787285
(HN DEU)
M: Wamora
DE331317020779
(BL DEU)
MF:
DE331310419168
(HN DEU)
Dressur: LC-klasser
Spring: S-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 07 februar 2012 kl. 17:05, og har været vist 4128 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider