;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Paco Rabanne

Video
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 16 år 
 165 cm
 Brun
Paco er en Oldenborg/Varmblodblanding. Han super dejlig, glad, ukompliceret og charmerende hest. Han er utrolig samarbejdsvillig og lærenem og gør alt for sin rytter. Han har ingen staldfejl eller ridenykker. Han er 100% til at stole på og bliver ved sin rytter selvom han kigger lidt på nye ting. Han har aldrig smidt mig af, bukket eller stejlet og han kan rides af alle.(Jeg er selv en lille spinkel dame på 49 år.) Han er i fuld ridning og stævneklar. Kan alle øvelser op til LA 6. Vi er påbegyndt indøvning af changementer, hvilket han har ret let ved, så med en dygtig rytter kan han være klar til M-klasser indenfor 1 mdr. Han er øvelsesstærk og stabilt gående. Hans gangarter er taktfaste og over middel.Han er korrekt redet op og nem at ride. Jeg har redet stævner på ham de sidste par år og vi er altid kommet hjem med placering. Ved de sidste 2 stævner har vi vundet både 1´ste og 2´pladsen i samme %klasse i sværhedsgrad 4, med helt op til 70 % i LA 5´. Han har kapacitet til springning (MF: A-Dur) Dette har jeg dog ikke udnyttet, idet jeg ikke er meget for at springe.
Paco er helt igennem sund og rask. Han er en stærk og robust hest, som aldrig er syg. Han har ikke haft nogen skader, hvilket kan bekræftes af dyrlægeforsikringen. Han er alderssvarende uddannet. Indlæringen af øvelser er foregået i takt med, at hans muskler er blevet opbygget til, at kunne bære det, uden at han er blevet overbelastet på nogen måde. Paco har kapacitet til at nå meget længere.
Han er passet med alt (smed, vaccinationer,tænder m.m.) Han er forsikret for liv og uanvendelighed for 60.000 kr. Forsikringen kan overtages af køber..
Jeg købte Paco som nytilredet 4 årig og har kun haft gode rideture på ham, så det er med blødende hjerte, at jeg desværre er nødt til at sælge min dejlige hest, men jeg har ikke den fornødne tid til ham længere pga. nyt arbejde. Jeg sælger ham kun til en kærlig sød rytter/familie der går ind for horsemanchip og forbeholder mig ret til at vælge imellem evt. købere.
Kun seriøse henvendelser.. 
 

[Salg] Super dressurhest

Privat handel.
Grønt hestepas
Ingen handelsfejl
Handelsundersøgt den 8/5-13 uden anmærkninger ifht. ridebrug.
Forsikret for 60.000 for liv og uanvendelighed samt dyrlægeforsikring.. Forsikringen kan overtages af køber

Pris: 65.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200508701
MF: A-Dur
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Hansenberg/Organia
Senest rettet 24 maj 2013 kl. 22:48, og har været vist 12350 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider