Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elmegårds Pinot Noir

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 14 år 
 141 cm
 Brun
Her er ponyen til dig der søger udfordring. En 8 års ponyhoppe, der nu er stævneklar og søger sød og seriøs ung rytter.

Født den 12/5-2006.

Mor: Araber/ New Forest
Far: Palomino

Hun er vant til at blive redet hver dag, og kan både springe og gå dressur.
Går til hverdag LA øvelser, kan gå kontragallop, versader, schenkelvigning og bagpartsvendinger er påbegyndt. Hun har startet et enkelt dressurstævne - LC1 til knap 60%, LC2 til 66 %, da jeg er for gammel til at starte stævner på hende, er det kun blevet til dette ene stævne.

Jeg rider undervisning hver uge i dressur, med konstant udvikling. Pinot Noir har en super gallop, god trav - som dog endnu kræver lidt arbejde og en god skridt.
Hun har sprunget over 1 meter til træning og springer med stort overskud og rolig, god rytme. Jeg har haft hende med til springtræning sidste sommer på vores rideskole, ellers har hun kun sprunget hjemme. Dog er hun det seneste stykke tid ikke blevet sprunget så meget, da hun viser klart størst lyst og kapacitet til dressurridning.

Pinot Noir er en dejlig pony med et roligt temperament, men er opmærksom på nye ting. Hun er vant til at ride ture alene og med andre heste, jeg har badet med hende alene og med andre heste og hun nyder det hver gang. Vi har et par gange haft hende med i skoven og springe terrænspring, hvilket hun udviser stor lyst til. Pinot Noir er vant til at køre i trailer og kan læsset selv og kan nemt stå med andre også. Hun er passet med smed (går med forsko), dyrlæge osv.

Hun har et lille overben på venstre forben og har derfor stået stille 3 uger sommeren 2011, men det er uden videre betydning. Er både blevet scannet og røntgenfotograferet. Det er nu 3 år siden og der har ikke været nogen sygdom eller halthed grundet dette og der er garanti for dyrlægen for, at det ingen betydning får.

Pinot Noir bliver et par gange om ugen redet af mindre piger, hvor hun også udviser arbejdslyst og forsigtighed overfor de mindre, nervøse ryttere. Hun er meget nem at ride for store som små og kan rides af både nybegyndere og øvede.

En pony der bare skal prøves.

Kontakt på mobilnummer hele dagen.

Priside: Mellem 25.000 og 30.000 DKK
 
 

[Salg] LÆKKER 8 års dressur ponyhoppe

Har et lille overben på venstre forben og har derfor stået stille 3 uger sommeren 2011, men det er uden videre betydning. Er både blevet scannet og røntgenfotograferet.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 142543
F: Lukas
Palomino
M: Chablis
Araber/ New Forest
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 27 januar 2014 kl. 16:39, og har været vist 3751 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider