Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lord Liberty

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Vallak
 14 år 
 168 cm
 Mørk skimmel
Dejlig, sød og flot holstener-vallak på 11 år. Han er springhest, men har også potentiale for dressur.

Liberty er en holstener på 11 år, som er købt som springhest. Jeg har redet en del dressur på ham, som han hurtigt har lært og ellers er han en meget arbejdsvillig hest, som hurtigt lærer. Han har dejlige gangarter og er ellers meget blød og følsom. Derfor skal han rides primært for benene og en blød hånd. Han er en sød og dejlig hest, som elsker at nusse i timevis, lige så meget som han elsker en skovtur i skoven - enten i hyggeskridt eller fuld galop.
 
 
 
 

[Part] Dressur/skovturspart søges 2 gange om ugen

Da jeg netop er startet studie søger jeg en ekstra part til Liberty pga. manglende tid og økonomi.

Liberty står opstaldet på Kærgården i Høsterkøb (Gøngehusvej 268, 2970 Hørsholm). Kærgården er en gård med ca. 25 heste, hvor der er rigtig hyggeligt, og alle har det godt sammen. Der er 20*40 ridehus, og 20*60 udendørsbane, samt skoven tager under 10 minutter at skridte hen til. Der er flere undervisere tilknyttet stedet, men det er også muligt at komme med egen underviser.

Da jeg selv springer ham, søger jeg en dressur og/eller skovturspart 2 gange ugentligt. Der vil være mulighed for ekstradage engang imellem samt i ferier. Jeg søger en voksen rytter. Liberty syner mindre end hans 168 cm, da han er spinkelt bygget og derfor skal rytteren ikke være alt for langbenet. Jeg har brug for en part der primært kan ride i hverdagene, da jeg har sene dage på mit studie. Dog er jeg generelt meget fleksibel, så selvfølgelig kan der byttes dage efter behov.

Prisen kommer til at være 1200 månedligt for 2 gange ugenligt (dog med ekstra dage en gang imellem) Det er vigtigt for mig at det er en dygtig rytter som fungerer godt sammen med mig og Liberty og at vi også har et godt samarbejde - ejer og part. Jeg søger en der kan motionere og hygge om ham, men hvis du har lyst til at uddanne ham mere på det dressurmæssige er det kun et plus.

Konktakt mig gerne hvis der er spørgsmål.
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DE421000661603
F:
DE321210064486
(HO DEU)
M: Odessa XXX
DE321210328399
(HO DEU)
MF:
DE321210276294
(HO DEU)
Dressur: LB-klasser
Spring: M-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 19 september 2014 kl. 12:55, og har været vist 4600 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider