Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Søndervangs Tennesee

Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 11 år 
 150 cm
 Broget
Dejlig lille dreng som jeg købte af medlidenhed i sommers. Han er en kvik lille fyr der gerne prøver grænser af. Men han holder også meget af at nusse. Han mangler en sød hestepasser, der vil tage sig af ham som sin egen.

Jeg har en snart 2 års vallak som jeg købte for et halvt år siden. Jeg havde haft ham opstaldet som selskab til mit føl fra forrige år. Sagen var så at ejeren ikke magtede at have en hingst som han var på det tidspunkt. Derfor var den eneste håndtering han oplevede når jeg kom og fodrede og striglede min egen. Tennesee som han hedder har et lidt vanskeligt sind men er godheden selv.
Da jeg konfronterede tidligere ejer med manglende smed og pasning var hendes reaktion at så ville hun flytte ham. Der kom 2 store mænd som den lille dreng ikke kendte og trak ham afsted mod traileren. Han har det ikke nemt med mænd og fik en meget unfair behandling som resulterede i at han endte med at hænge hen over bommen og slå sig en del. Derfor nægtede jeg at lade dem køre med ham og endte med at tilbyde at købe ham da jeg ikke kunne bære han skulle udsættes for mere.

Tiden siden da har jeg brugt på at vinde hans tillid, træne ham ifb. smed og de helt basale ting.
Han er en lyn kvik lille mand med sin egen mening og han er da også føreren i flokken. Derfor har han det også med at stille spørgsmålstegn ved kommandoerne og træningen skal holdes meget ved lige. Og det er lige det der er problemet.
Jeg har min hoppe som er min ridehest, min plag og så ham her. Det er ikke meningen at jeg skal beholde ham men han har oplevet nok ufair behandling i sit liv og jeg vil ikke af med ham før han er godt rustet tl sit videre liv.

Det jeg vil kunne tilbyde er at du vil kunne passe og træne ham som din egen (forudsat at det er under fornuftige principper:0)
Jeg er ikke ude efter betaling på nogen måde men ganske simpelt en hjælpene hånd til en dejlig dreng. Hvis du på et tidspunkt ville købe ham ville det være en yderst favorabel pris, men det er ikke et must:0)
Lidt facts om ham:
Han er tobiano (mørk brunbroget)
Han er ikke særlig stor pt. vil jeg skyde ham til at måle 150.
Han bliver 2 år her i marts måned.
Stedet ligger i roskilde.

Vh Anja
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333201007105
F: magic
Pinto
M: Gismo Herve
Traver
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 03 januar 2012 kl. 21:03, og har været vist 372 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider