Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Røgtergårdens Aske

Billede
Billede
Billede
Billede
 Haflinger  
 Vallak
 12 år 
 145 cm
 Rød
aske er solgt....
aske er en den dejligste dreng man kan tænke sig til, og hvordan man skal beskrive ham kan være rigtig svært for han er bare en fjolleko, han er den type hest der gør de dummeste ting for at fange din opmærksomhed og dette har medført mange grin hjemme i vores stald.
han har det dejligste tempermang og jeg har faktisk ikke set noget der gør ham bange, når noget er farligt slå hans nysgerighed over og han går over og undersøger ting istedet for at blive dum og ikke vil forbi eller løbe.
han er i 2007 startet i agility ved storehestedag, den træning som lille kan også ses på ham idag da man kan få ham til at gå op på alt man stiller på jorden og man kan ligge presinger over hoved på ham og han leger bare med det.
det eneste minus min dreng har er at han kommer fra meget dårlige vilkår hos tidligere ejer og skal derfor have tid til at falde til et nyt sted og finde tryghed hos evt ny ejer.
aske er ikke nåed at blive tilredet inu da han faktisk er vokset helt til i sommers, men han er ryttervant og siger intet til man sidder på ryggen af ham, han har aldrig prøvet at bukke eller andet andet, billed er fra første gang han havde en rytter på. så har du lyst og mod på selv at tilride din nye pony så er han klar til det.
aske er chippet og hestepas er bestilt så dettet er på plas til evt køber

et godt hjem kommer i første række, han skal på fold hver dag have andre på folden han kan lege med da han er et meget stort legebarn.

aske sælges til 5000 kr
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200502245
F:
301/T
(HT AUT)
M: Iris Damgård
16481/T
(HT AUT)
MF:
HAH 9
(HA DK)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 21 januar 2012 kl. 23:26, og har været vist 4653 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider