Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Evon

 Oldenborger  
 Vallak
 24 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Typisk Oldenborg temperament - super sød, rolig og omgængelig. Alle kan ride ham, men for fuldt udbytte kræver han en rutineret dressurrytter, som kan sætte sig lidt i respekt. Jeg har haft ham i 12 år. Går LB-dressur. Fantastisk sød og stabil i terræn. 100% trafiksikker. Kan lide at springe. Og elsker en gulerod samt at blive nusset om i stalden
 
 
 
 

[Part] Oldenborg vallak søger dressurpart hurtigst muligt

Da jeg desværre ikke har tid til at ride hver dag selv, søger jeg hurtigst muligt en part 2 evt. 3 dage om ugen. I ferier mm kan ekstra dage komme på tale. Jeg leder efter en 100% stabil, kærlig, hesteglad og rutineret dressurrytter, som også nyder en tur i skoven, til at ride og passe min hest, som var han din egen. Du skal helst have bil eller bo indenfor cykelafstand, da der er relativt langt til offentlig transport (10-12 min fra nærmeste busstop). Du vil kunne starte med det samme. Jeg er selv mest til skovture og rider dressur, når skoven ?har lukket?. Jeg lægger først og fremmest vægt på at Evon har et godt hesteliv og bliver behandlet med kærlighed. Om du så er motions/hygge-rytter eller har ambitioner til mere kommer i anden række. Du kan evt. starte på ham efter nærmere aftale.

Han er opstaldet i smukke omgivelser på Ærtebjerg Hestepension, Høsterkøb, hvor der er 15 heste/ponyer i alt, søde hjælpsomme mennesker, velordnede forhold og god stemning i stalden. Der er fuldpension (undtagen weekender og helligdage, hvor vi selv muger egen boks og lukker ind/ud efter vagtplan), gode folde, en rigtig god, oplyst 20x60 m ridebane, mulighed for adgang til ridehus hos naboen mod ekstra betaling (Kærgården, 2 min. skridttur væk) og få hundrede meter til Rude Skov, hvor der er forbindelse helt til Dyrehaven. Der er mulighed for undervisning på stedet. Jeg har også en anden part på, så vi er 3 om ham. Hun er en kompetent dressurrytter og springer ham desuden en gang om ugen. Du får som udgangspunkt 2/3 faste dage om ugen, den ene søndag, men jeg er fleksibel, og vi bytter rundt, så kabalen går op. Pris 800 kr. pr. måned for 2 dage om ugen.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9601015
208333199601015
F:
OLH 661
(OL DK)
M: Lykke Nødager
OL 7671
(OL DK)
MF:
OLH 483
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Senest rettet 07 marts 2013 kl. 22:34, og har været vist 2069 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider