Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Skjaldhøj Tobias

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Oldenborger  
 Vallak
 1996
 175 cm
 Mørkebrun
Fik min dejlige Tobias d.30/12 2010, hvilket næsten er et år siden nu.

Tubbe som han til daglig bliver kaldt er en fantastisk hest med et skønt temperament, og selvom han ikke er den mest talentfulde hest, har han givet mig så utrolig mange andre ting.

Havde faktisk droppet min ridekarriere efter en masse frygtelige hændelser, men efter at have set Tubbe, blev jeg nødt til at tage hele situationen op til revurdering.

Han er stort set idiot sikker og alle kan ride ham. Han har flere gange gået med en ni årig pige uden problemer. Dog kræver det en hel del fra rytters side at få ham til at gå en pæn dressur. Han er jo en stor hest og kræver meget ben og sæde, men nu er jeg jo selv meget lang, så jeg kan komme godt ned om ham.

Han er en meget sjov hest med en anderledes personlighed, og elsker at kysse hele tiden. Om han så er fuld af sand i hele hovedet, får man en ordentlig smasker.

Derudover er han en kæmpe kylling. Han hverken løber eller går i panik, men bliver lige ti centimeter højere og står helt oppe på tæerne, når han ser noget farligt, og som regel er alt farligt. Om han så ser det for første eller hundredetyvende gang er det uhyggeligt.

Dog har han aldrig skræmt mig, selvom jeg er en meget nervøs rytter. Og han har givet mig rigtig meget selvtillid i forhold til før. Tør både ride på tur og uden hjelm, hvilket er noget jeg ikke har gjort de sidste fire år, så han er helt sikkert den rigtige hest og passer hundrede procent til mig.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9601326
208333199601326
F:
OLH 668
(OL DK)
M: Skjaldhøj Nikita
OL 8071
(OL DK)
MF:
OLH 657
(OL DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 februar 2020 kl. 22:40, og har været vist 280 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider