Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Emdegårds Amira

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 9 år 
 138 cm
 Lys skimmel
Amira er nok staldens lille kæle pony, og efter nogen overvejelser for nogen måneder siden tog jeg skridte og red hende til.
Hele vejen har hun været utrolig nem, og meget lærenem.
Da jeg desværre ikke er pony rytter mere, har vi prøvet at lede efter en ponyrytter som ville starte lidt stævner på hende, for at hun kan få lidt stævne erfaring.
Da dette ikke er lykkedes har vi sat hende til salg, da vi synes det synt hun ikke kan komme vidre ud i stævne verden.
Og håber derfor vi finder den rette køber, som vil have en kanon sød og talentfuld dressur pony .
-------------------------

Så er det nu amira skal ud til nye udfodringer. Hun har gået som selskab for vores anden plag, der nu skal starte uddannelse som ridehest.
Da vi ikke mere har små børn der rider pony, syntes vi Amira skal ud til en ny ejer, som kan få glæde af så dejlig og charmerende en pony.

Det er syndt at så dejlig en pony bare står og glor på folden, så hellere blive brugt. Har på fornemmelsen at hun kan blive en rigtigt god dressur pony, der vil gøre sig godt på stævnepladserne, da hun har en flot gang.
Hun er paset med alt, vaccine, smed, ormkur og foder, samt er chipset og har hestepas, så hun nu er helt lovlig efter de nye regler.

På kun en uge, blev hun gjort sadel trense og ryttervant uden nogen som helst problemer. Trænes 4 gange om ugen i ca 30 minutter, vi har desværre igen ponyryttere, så hun rides ganske let af lille voksen dressur rytter. Har været med på vej flere gange udne problemer.

Smeden vil savne hende som kunde, da hun er super nem at beskære. Er vant til store lastbiler og store gravemaskiner, samt larmende mottocros maskiner. Kravler nærmest op i rendegraveren for at være den første til at spise af wrappen, når det køres ud på folden om vinteren.

Hun har som sagt gået som selskab for vores anden plag og det har hun klaret til UG. Har gået i flokken af alle vores heste og tilpasser sig fint. Meget fornuftig og holder sig i baggrunden af ballade.

Her er chansen for en ponyrytter, at kunne forme sin kommende pony med lethed. Amira har et venligt sind og ser kun det gode i mennesker og nyder at blive nusset om.

Amira fylder 4 til nytår, og er målt til ca 135-136, men vokser stadig og forventer at blive 138.

Udlånes ikke og sælges ikke på afbetaling. Eventuelt intresseret køber, er velkommen til at komme og prøve hende, og vi er villig til at forhandle med pris for rette køber.

Ved salg, medfølger der komplet udstyr. Nyt hovedtøj, ny sadel og nye dækner. Kort sagt køber man en hel færdig pakke, som indeholder en utroligt smuk og dejlig pony.
Pris. 13.000

 
 
 
 
 
 
ID: HST 142153
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 april 2016 kl. 14:02, og har været vist 135 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider