Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Palissandre

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Oldenborger  
 Vallak
 2004
 168 cm
 Brun
Palissandre (dagl tale Palle) er en "her kommer jeg"-herre. Han vækker opsigt med sit prangende eksteriør. Han har et meget tiltalende hoved og bærer sig selv ufattelig godt. Han er ovenfor beskrevet som brun, men det er faktisk svært, at beskrive hans farve. Alt afhængig af, hvor man ser ham fra og hvordan lyset falder på ham, svinger farven fra næsten helt sort til skinnende kobberrød. Palle er 62,5% oldenborg.

Han er sent kastreret, og dette bærer han præg af, da han til tider gør sig meget "hingstet". Han elsker at blive nusset om på staldgangen og generelt at være i centrum. Han har et godt sind, der dog kræver en rutineret rytter, da Palle ind i mellem gerne vil tage styringen. Har man sin ridning på plads, er han dog nem at rette ind. Palle går med forsko, og der har aldrig været problemer, når smeden er på besøg. Palle elsker at lege vandkamp, så det er heller ikke et problem at vaske ham. Jeg har kun læsset ham en enkelt gang i trailer, men her var der ingen problemer. Tidl. ejer har læsset ham alene.

Jeg har købt Palle i juli 2011, men må med grædende hjerte indse, at han ikke er hesten for mig. Dette da Palle's evner ligger langt over mine, og jeg ønsker for ham, at han kommer til et hjem, hvor hans kapacitet bliver brugt.

Han er meget lærevillig og øvelsesstærk, har lært flere af øvelserne til L-klasserne.

Palle er pt i professionel ridning hos Niels Ruus, og han viser her, at det han har lært ikke er glemt, ligesom der nemt bygges nyt på. Hans gangarter er over middel. Han er ikke sprunget ind med rytter, men udviser stor entusiasme, når han løsspringer. Har fået bedømmelsen 8889 ved løsspring til hingstekåring 2008.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333OL0404421
F:
OLH 714
(OL DK)
M: Papaya Lergravgaard
OL 8288
(OL DK)
MF:
OLH 657
(OL DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 maj 2013 kl. 14:06, og har været vist 3894 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider