Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Safir

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Vallak
 24 år 
 154 cm
 Rød
Safir søger en part 2 gange om ugen + det løse.
Fra januar flytter han til Hillerød. Pt. står han i Solrød.

Safir har været skadet, men har nu fået god for at begynde genoptræningen. Det vil nok tage de næste 2,5 måneder, med meget skridt, lidt trav og til sidst lidt galop, dette vil du blive at ind i.

Safir er en dejlig og følsom hest der afspejler sin rytter. Han søger derfor en rolig rytter der tør stole på ham. Fra jorden er han den sødeste, alle kan gå med ham og han har ingen unoder. Fra ryggen er han lige så sød, men det er ikke en hver der kan sætte sig op og forvente han bare går. Han følger rytterens bevægelser 100% og bliver styret for sædet. Han riders uden bid, da han slapper mest af sådan.

Vi rider primært dressur og tur. I dressuren træner vi frem og ned, og jeg får pt. undervisning af en der er uddannet fra Blue Berry Hill. Planen er at han med tiden skal samles højere op, men uden tvang og derfor bliver det gjort på denne måde. Jeg ser meget gerne at parten får undervisning minimum en gang om måneden, dette for egen regning.
Han bliver også trænet lidt akademisk fra jorden, og kan ting som schenkelvigning, versade og traversade, dette skal han snart til at lære fra ryggen også.

På tur er han frisk men kan gå både alene og sammen med andre, alene skal nok lige trænes når det er et nyt sted.

På stedet er der er ridebane, mindre ridehus, rotunde og direkte adgang til skov. Der er umiddelbart intet staldarbejde, men det ville være en fordel at du kan hjælpe med en staldvagt en gang imellem.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 142028
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 december 2011 kl. 20:07, og har været vist 659 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider