Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Camelot

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 27 år 
 143 cm
 Lys skimmel
Det er med stor sorg at jeg sætter min skønne pony til salg, men må indse at pengene bare ikke er der mere. Camelot er en ældre herre på 18 år, dette kan man på ingen måder mærke eller se på ham og han har mange gode år endnu. Den perfekte lærepony. Han er en kærlig pony og har aldrig sparket, bukket eller stejlet. Meget madglad og går igennem ild og vand for én gulerod. En rigtig charmetrold.

Hans stærke side er helt klart spring! Han elsker det og kan blive ret ivrig på springbanen. Han er utrolig ærlig og vil altid forsøge at redde rytteren på bedst mulig måde. Han springer stort set alt og stopper kun hvis det bliver for højt for ham. Han har gået mange LBer og enkelte LAer på både klub- og distriktplan, men har desværre ikke viljen til at gå højere. Camelot bliver startet i spring og dressur af en 13-årig pige uden problemer, da jeg ikke selv kan starte pony mere.

I dressur er han sød. Han kan øvelser til at gå LB. Han bliver ofte startet i dressur og gør det godt. Det er ikke hans stærke side, men han kan sagtens. Han er også reddet af min søster på 7 år uden problemer.
Han har også redet jagter og military med stor succes.

På tur kan han rides alene og med andre. Han kan rides ved vejen og er 100 % trafiksikker. Altid sød og er sjældent bange for noget.

Han kan gå på fold med alle. Går altid sin vej hvis der er optakt til ballade. Han har ikke været skadet eller syg i den tid jeg har haft ham. Han falder hurtigt til et nyt sted og stresser ikke.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9309471
208333199309471
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 28 november 2011 kl. 22:10, og har været vist 2241 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider