Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Flower

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 18 år 
 147 cm
 Mørkebrun
VIDEO: http://www.youtube.com/user/kathrineks?feature=mhee

Flower er en særdeles velgående og smart ponyhoppe på 8 år, som udmærker sig inden for dressuren. Hun har 3 fine gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves. Hun laver også nogle sublime travøgninger, desværre bliver de ikke vist til fulde i videoen.
Flower er udelukkende dressurpony, og er utrolig lærenem og dejlig at have med at gøre, både i ridningen såvel som i stalden. Hun kan alle dressurøvelser for pony undtaget traversader i galop – dette vil hun kunne lære på ingen tid, da hun lærte at gå traversader på 2 uger. Til træning arbejder vi på LA5-PRI niveau.

Flower har et fantastisk temperament – hun er opmærksom men bliver meget sjældent bange. I det tilfælde er hun heldigvis meget nem at berolige. Hun er mere den nysgerrige type, der vil hen og kigge på tingene i stedet for at gå en stor bue udenom. Går lige op i og ud af trailer.
Til stævne i Sydthy d. 12. november vandt vi LA5 med 67 % - (se video)
Flower ville uden tvivl kunne gå HELE vejen med den rigtige rytter – hun lærer på ingen tid og yder altid sit bedste på træningsbanen såvel som til stævne. Hun har LANGT fra toppet endnu, og med sine kun 8 år vil hun kunne nå meget mere.


Flower kræver en erfaren rytter, der kan tage hende hele vejen til toppen – derfor er forældreopbakning også meget vigtigt.

OBS: Billederne på Flowers hestegalleri-profil er langt fra opdaterede - derfor bedes i tage udgangspunkt i billederne og videoen der ligger her.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 528027030006056
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 11 december 2011 kl. 14:51, og har været vist 2202 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider