Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Justin Time

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 19 år 
 148 cm
 Broget
Justin er en fabelagtig kvalitetspony til dig, der ønsker erfaring på 1’er pony, men stadigvæk vil udvikle på hans potentiale. Justin sælges pga. rytters overgang til hest.

Justin er en særdeles pålidelig pony, som er utrolig dejlig at arbejde med. Han har stor kapacitet indenfor springning, hvilken også er den disciplin, der er fremmet mest hos ham grundet rytters interesse. Pt. springer Justin op til MB til træning og LB til stævner (han har været tilmeldt flere LA-klasser som dog er blevet aflyst). Justin har sprunget 135 cm på enkelspring, og hans springteknik er rigtig fin. Han har ofte fået ros af stævnedommerne, som siger han nemt kan starte LA-klasser.

Dressurstævnerne har altså været nedprioriteret, men Justin starter LC-klasser til stævner. I undervisningen arbejdes der meget med forskellige LA-øvelser, og også her har folk kommenteret på ham og sagt, at han har kapacitet til LA-klasserne. Justin kan rides af langt de fleste i både springning og dressur, men oplever dog ikke rytterskift i hverdagen (som alle andre ponyer sætter han naturligvis stor pris på at blive redet med respekt, og giver godt arbejde igen når han får de rette signaler).

Justin er en pony, der er super dejlig at håndtere, og tager alting stille og roligt som det kommer. Han er meget nem at have med til stævner, og opfører sig altid eksemplarisk. Ligeså er han ligetil i naturen, og kan fint tage en god galop over markerne for at være dejlig rolig efterfølgende. Justin er også sød på stald, står stille under opsadling, og er vant til diverse ’rideskole-støj’, bl.a. små larmende børn, der render om benene på ham.

Ud over spring og dressur har Justin både gået ponygames, mountedgames og ringridning med stor glæde. Han har med nuværende rytter vundet Egtved Ringriderforenings årlige konkurrence 2010, og blev danmarksmester for hold i ponygames 2010.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 141480
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 27 november 2011 kl. 19:18, og har været vist 133 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider