;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Melanie

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 164 cm
 Mørkebrun
Melanie er en super feminin hoppe med et dejligt sind, hun elsker enhver der kan lide at ride hver dag, og gerne i forskellige decipliner. Hun elsker at gå både dressur, spring og i skoven, og hun er altid en overskudshest, med energi og god arbejdsmoral.

Til hendes sadelkåring gik hun nr. 2 i springholdet og fik 7.5 i både teknik og kapacitet. Hun er dog kun sprunget med rytter på i ca. en måned i februar i år, men hun er altid frisk og fremad søgende.

Jeg har haft hende i ridning ved Jacob Lillelund fra sidst i maj til først i oktober, hvilket har gjort hende moden og cool, især på tur og i alt håndtering. Hun er meget nem at læsse, går bare lige op, går selv op på løbebåndet, sover og slapper af når hun bliver klippet, er helt rolig alene i stalden under opsadling osv.

Jeg har selv avlet hende og hun har altid været en sund og stærk hest, og som føl og plag gik hun i løsdrift, og derfor trives hun også med at gå på fold med både hopper og vallakker, men vil dog gerne bestemme i flokken.

Hun går pt. LB øvelser, men har tidligere lavet rene changementer til begge sider samt fri trav og enkelte trin til piaff. Hun har været løssprunget i ca. 160 meter + bred okser, pt. dog kun i form til Lb.

Jeg har i oktober/november redet en del skovturer på hende samme med min søn på 9 år, og det er gået rigtig fint.

Hun er bedst når hun er trænet hver dag, ellers spænder hun lidt op i starten, men kan nemt står stille i længere perioder uden problemer. Pga. for mange heste, børn og et krævende job, har hun ikke altid været redet fast, men hun har haft faste dressurryttere i længere perioder på halve år af flere omgange.

Hun sælges kun til en rutineret rytter, som kan forsætte hendes uddannelse, og give hende et liv med gode forhold.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333DW0502351
F:
DVH 682
(DV DK)
M: Blanché Møllevang
RDH 4768
(DV DK)
MF:
DVE 551
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 17 november 2011 kl. 23:26, og har været vist 3296 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider