Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

WESTERN OX

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, fuldblod  
 Hingst
 26 år 
 154 cm
 Rød

Western er avlet på Michalow statsstutteri i Polen, hvor han som 3 årig blev solgt som væddeløbshest til en privat avler- herefter havde han en lang karriere indenfor væddeløb, avl, shows og dressur Western har en helt specielt personlighed og udståling - han er en adsidig ridehest - der med hans dejlige bevægelser får det en lille hest til at se ud af meget.
Western var den sidste privatejede hingst efter legenden Monogramm, der var tilbage i Polen. Monogramm er far nogen af verdens mest værdifulde og eftertragede arabiske heste - avlet på Michalow i Polen World Champion Ekstern, World Champion *Zagrobla, World Res Champion *Kwestura, World Junior Champion Emmona, World Res Champion *Fallada.
Derudover er Monogramm også far til flere af verdens bedste preformance arabiske hingste - Bonne Vivant - Concensus -Ganges- Fernando- Premier
Westerns mor Wilejka var avls hoppe på Michalow og tilhøre en deres mest værdifulde hoppelinier - Wilejka var 1982 Polsk national champion og fik 15 afkom - hvoraf den mest kendte er Wojslaw. også polsk national champion og en fantastisk væddeløbshest og avlshingst.

Jeg har altid været meget betaget af Monogramm og hans afkom men selv at eje et af Monogramm afkom - var vist kun drømme tænkning indtil jeg på en rejse i Polen mødte Western. Det var kærlighed ved første øjekast - han stjal mit hjerte og jeg måtte bare eje denne helt fantastiske røde hingst.

Efter mange lange forhandlinger lykkes det mig at købe Western og får ham her til Danmark. Western skal først og fremmest nyde livet - og mon ikke han nok skal vises lidt frem en gang i mellem.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 141380
F: MONOGRAMM US
M: WILEJKA
MF: EL PASO
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 november 2011 kl. 16:33, og har været vist 249 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider