Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chili

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 19 år 
 162 cm
 Rød
Jeg søger en god stabil part til min hest da jeg desværre må sande at jeg ikke kommer til at have tid til at ride hamså meget som jeg kunne ønske da jeg skal til at skrive speciale. Han er 162 i og er en god blanding af knabstrupper og haflinger så han er en bred herre med masser af kræfter. Han bliver 16 i 2018. Han står opstaldet i en løsdrift iHerlev med bustoppested 150 m fra gården. Der findes ridestier i mosen 10 min fra gården og der er 20 min skridt til hareskoven.

Han er en hest med sin egen mening og mener ihvertfald selv at hans mening er yderst fornuftig. Derfor skal man som rytter også være klar i spyttet og vide hvor ens grænser er. Her er det vigtig at man ikke bliver nervøs. Han rides bidløst, ikke fordi jeg er imod bid, men fordi det er det jeg føler Chili går bedst med.

Han er blevet brugt til lidt af hvert, selvfølgelig spring og dressur, men har også startet Trec og Agility og har været påbegyndt tilkørsel(jeg har desværre ikke tid til at færdiggøre det).

 
 
 
 

[Part] Vallak søger part

Som part vil man generelt have rimelige frie hænder så længe man lige har snakket det igennem med mig, og jeg ser meget gerne at du får undervisning. Anders Chortzen kommer på stedet hveranden uge.

prisen er 800 kr om måndeden med 2 månedlige mugevagter- uden mugevagter koster det 1050 kr.

Mvh
Cecilie
 
 
ID: HST 141205
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 23 december 2017 kl. 12:42, og har været vist 2256 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider