;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Noble Star

 New Forest  
 Hoppe
 33 år 
 137 cm
 Mørkebrun
Pga manglende tid, har min pony og jeg virkelig brug for hjælp til at få hende motioneret.
Hun står på en lille hyggelig gård med 2 små stalde + løsdrift. I den ene stald er der er der 4 heste (2 vallakker og 2 hopper hvoraf Noble er den ene). I den anden er der 2 vallakker. I løsdrift har vi 2 shetter.
Vi har en ridebane som faktisk fungerer hele året rundt - dog fryser den lidt til hvis der kommer voldsom frost, men sidste vinter skridtede vi på den hele vinteren.
Der er gode turmuligheder, både korte og lange. Der er de fleste steder mulighed for at komme væk fra den tunge trafik (lastbilerne).
Selvom hun er en gammel dame, sætter jeg ikke begrænsninger på hvad du laver, så længe du tænker dig om. Der kan komme dage hvor bentøjet ikke vil, og det skal du selvfølgelig acceptere. Men hun springer, rider lange ture, tager gerne en tur på marken osv. I stalden er hun sød og rar. Lige nu er hun ved at lære at stå i kæderne igen. Vi havde et voldsomt uhelt for et par år siden, men ellers står hun fint uden at blive bundet.
Selvom hun lyder sød og rar, så skal du ikke tage fejl, hun er en stædig dame og hun tager gerne en hvis legemsdel på folk hvis hun kan komme til det, så du skal vide hvad du har med at gøre.
Det skal ikke koste dig noget, da jeg bare er glad for min lille pony kommer ud, dog forventer jeg at du hjælper med forskellige ting såsom mugning, slæbe halm ind om sommeren, male stalden osv som er med til at holde staldlejen nede.

Kontakt gerne på sms (28.59.91.44) da jeg ikke kommer herind så ofte. Vi ser frem til at høre fra dig...
 
 
 
 
 
 
ID: HST 140975
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 02 november 2011 kl. 14:34, og har været vist 94 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider