Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mr. Fahrenheit

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 16 år 
 155 cm
 Rød
Efter 3½ fantastiske år er tiden nu desværre kommet, hvor jeg bliver nødt til at sætte min elskede hest til salg. Tiden og pengene er desværre ikke hvad de har været for mig, og derfor leder jeg nu efter et nyt fantastisk hjem til Mr. Fahrenheit.
Mr. Fahrenheit er en rød Frederiksborg blanding på 11 år og 155 cm. i stangmål.

Mr. Fahrenheit er en hest, der elsker at arbejde lige meget om det er dressur eller spring. Dog skal der ikke være nogen tvivl om, at han ELSKER at springe. Man skal aldrig tvivle på, om man kommer over på den anden side af springet, han vil i hvert fald gøre alt hvad han kan for at det lykkes. Fahrenheit har et hjerte af guld, en fantastisk personlighed og stor udstråling. Han er en meget omgængelig hest, som nyder hvert et sekund man er omkring ham, hvad enten det er på staldgangen, på tur eller til arbejde på banen. Fahrenheit har en fantastisk gang med høje benløft og bred hals, så han har en kanon udstråling på en dressurbane. Og på springbanen er det som om, at der kommer et nyt gear frem i ham, så man kan helt sikkert kan en hver omgang i en super tid.

Jeg har desværre kun startet ét stævne på ham i min tid, men dette er udelukkende fordi jeg ikke bryder mig om at starte stævner. Til springtræning har han sprunget 120 cm uden problemer, og springer hvad du sætter foran ham hvad enten det er vandgrav eller lignende. I dressur er han nok en ru sten, som mangler at blive slebet til en smuk diamant. Jeg er ikke den store dressurrytter, så jeg kan ikke forklare hvad han kan, da jeg kun selv kan en brøkdel. Men der er ingen tvivl om, at han kan mere end jeg udfordret ham med.

Mr. Fahrenheit er ingen grandprix hest, men han er perfekt til en rytter, som ønsker at starte lidt forskelligt eller bare have den dejligste hest med masser af muligheder og hvor hver dag er en glæde. Han er virkelig i sit es på en springbane, men absolut heller ikke uden evner på en dressurbane.

Han er perfekt til rytteren, der går fra pony til hest, eller til rytteren der ønsker en god og sikker tur hver gang til stævner. Han er trafiksikker og er vant til hver dag at blive trukket langs en godt trafikeret vej. Han er ikke super vant til at gå i trailer og lastbil, men når han først er kommet ind står han helt stille. Men med lidt træning og flere køreture end jeg har kunne tilbyde ham, vil det ikke være nogen sag at læsse ham.

Mr. Fahrenheit var ren i bøjeprøve og røntgen, dengang jeg købte ham. Han har ikke haft skader eller gener i den tid jeg har haft ham, og forventer derfor stadig at han vil være fejlfri i disse undersøgelser. Han har derudover ingen staldfejl.

Udlånes IKKE

Handelsundersøgelse på købers regning.

Kontakt: herinde eller knudsen2009@yahoo.dk eller 31663505.

Prisidé 35.000 kr., men bud modtages med måde! :O)

* NU NEDSAT MED 5000 KR, GØR ET SUPER GODT KØB!*
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200108352
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 februar 2012 kl. 19:04, og har været vist 8090 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider