Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Myrebjerget´s Skywalker

Billede
Billede
Billede
Video

 Welsh  
 Vallak
 18 år 
 137 cm
 Lys skimmel
Myrebjergets Skywalker er en helt fantastisk pony med ekstrem stor kapacitet, der kan nå helt til tops inden for springning.

Blev i efteråret 2010 B-pony på kun to uger/4 starter i MB og blev i efteråret 2011 A-pony. Har i 2011 fået flere placeringer på landsplan i både MB og MA og går uden problemer S baner til træning.

Var i 2009 med til at vinde distriktmesterskabet for hold i distrikt 2, og blev i foråret 2011 placeret til det åbne Nordsjællands Mesterskab (MB/MA).

Skywalker brænder for at springe, og yder altid sit bedste. Han er utrolig ærlig og hjælper altid sin rytter hvis afstandene ikke passer helt. Er desuden meget forsigtig og gør alt for at komme fejlfrit over springene.

Vi købte Skywalker i foråret 2008 og han har stille og roligt udviklet sig sammen med vores datter fra LC niveau til M/S niveau.

Skywalker har gangarter langt over middel og er meget velgående i dressuren, hvor han har været startet i LA1 på c-plan og LA2 på klub plan. Har været klubmester i dressur i 2009 og 2010, er smidig og lydhør og en fornøjelse at arbejde med i hverdagen. Kan de fleste ponyøvelser bl.a. kontragalop, versader og schenkelvigninger.

Er sød i stalden, er meget social og elsker at blive nusset. Går lige i trailer og står helt stille under klipning mm.

Er en god kammerat, som altid er med på sjov og som elsker at komme i byen og vise hvad han kan. Den perfekte pony til rytteren som gerne vil have en masse gode oplevelser i hverdagen og nå langt i sporten.

Se mere om Sky her:
www.wix.com/rebfaurskov/skywalker

Solgt til søde Ebba Nymann fra Sverige i april 2012, da Rebecca blev 16 år i 2011. Vi ønsker Ebba og Sky held og lykke og håber de får en masse fantastiske ture ude til stævnerne.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 0206210
F: El Rico OX
OX Araber
M: Musse
Welsh
Dressur: LA-klasser
Spring: S-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 28 april 2012 kl. 09:53, og har været vist 8611 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider