Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jorke.D. Jokke

Billede
Billede
Billede
Billede
 Frieser  
 Vallak
 18 år 
 162 cm
 Sort
Jorke D (kaldte Jokke) har en personlighed man bare ikke kan andet end at elske. (skal opleves). Han har et roligt sind og er sød både på banen og i skoven. Der følger selvfølgelig et par få narrestreger med i ny og næ, men ikke noget man ikke kan tage med et smil.
Jeg søger part pga. af mangel på tid og søger part 1-2 gange om ugen. Det kan dog godt henne at du kan få flere dage en gang imellem.
Jokke er 8 år og jeg har haft ham siden han var 4. Derfor har jeg selv sørget for tilridning af ham. Han har altid været meget lærenem, men han kan godt miste interessen for tingene, hvis de gøres for tit. Derfor varierer jeg tit det jeg laver med ham. Jokke kan bruges til stort set alt, uanset om man vil ride lidt dressur, i skoven eller springe, men er dog ikke den fødte springer, da han er tungt bygget. Inden for dressuren er han på et LC niveau og der skal ikke forventes han kommer op og gå vildt høje klasser. Han er derimod fantastisk til en tur i skoven.
Jokke og jeg befinder os ude i Ledøje/ Smørum (et stykke uden for Ballerup) på en lille hestepension kaldet Gammelgård. Her findes en lækker stor udendørs dressurbanen og en tilsvarende springbane og et lille ridehus. Det er dog muligt at købe ridehuskort til gården ved siden af, som har et større ridehus. Man skal også være medlem af rideklubben som koster 450,-kr pr år.
Transport: bus 159 kører lige fra gården og indtil Ballerup st. hvor der både er tog og andre busser. Afstanden fra gården til Ballerup st. er ca. 6 km.
Håber min dejlige hest har tiltrukket din opmærksomhed og at du har lyst til at får et venskab for livet.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 140787
F: Abel 344
528004199208471 stb
M: Weyina .D.
528004199918440 stb ster
MF: teunis 332
528004 199002891 stb
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 25 oktober 2011 kl. 13:54, og har været vist 196 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider