Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Love Never Dies

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pinto  
 Hoppe
 10 år 
 155 cm
 Broget
Lulu, som hun hedder i daglig tale, er hun super smuk lille pinto hoppe, som fylder 3 år til maj, og som nok har en slut højde på ca.160cm. Hun er avlet hos os, og er efter min hoppe Iberia S 3, som er en tysk varmblods hoppe, der har gået flere LA klasser i dressur og MB klasser i spring. Faderen er Hoelgaard's Sambuca, som er en pinto hingst, der både er dressur og spring betonet.

Lulu er utrolig kærlig, nysgerrig og intelligent, og er en dame der hele tiden søger kontakt, og vil være med til alt. Hun er følsom, men elsker opmærksomhed og knytter sig hurtigt til nye mennesker. Hun charmerer sig ind på alle med sine smukke øjne og sine søde brumme lyde.

Hun vil egne sig både som ride, tricks, show eller avlshest. Tror også at hun muligvis kunne have evner inden for western.

Hun blev trailervant som føl og går altid lige op. Derudover er hun i ridehal en gang om ugen, hvor hun altid er rigtig flink at have med, og hun nyder at arbejde. Hun har også prøvet at løsspringe, og viser stor interesse for det.

Lulu er i gang med longe arbejde, og er utrolig nem at håndtere under træning. Hun er vant til trense og er også begyndt sadel tilvænning i longe, hvor hun har taget alt med et fantastisk roligt sind. Hun kan også flere tricks og er meget villig til at lære nye ting.

Lulu er en smart, men samtidig robust hest med stærke ben, og hun vil være klar til tilridning i løbet af sommeren.

Hun har desværre haft en lidt hård opvækst med en ulykke som føl, der har givet små ar, de er dog kun kosmetiske/overfladiske, og har ingen betydning for hendes brug. Smed kræver lidt træning, pga. en knap så sød smed, da hun var føl, men hun gør gode fremskridt og det er kun en træningssag.

Lulu er passet med smed, ormekur og vaccination. Hun har grønt pas, men kan kåres i pinto foreningen. Er fransk fortil, men dette har ingen betydning for hende som ridehest.

Lulu sælges kun fordi at hun er for lille til mig. Hun sælges til et hestekyndigt hjem, med masser af foldtid, til en der kan videreuddanne hende og give hende den kærlighed og opmærksomhed hun fortjener.

Hun er en hest, som helt klart skal ses og opleves, da hun virkelig er unik og utrolig intelligent.

Mor og halvsøster kan ses.

Hjem før pris. Jeg forbeholder mig dog retten til at vælge imellem købere, da hun betyder noget helt specielt for mig.

Jeg svarer gerne på både sms og besked her på heste-nettet.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333201102473
F:
PIH 96
M: Iberia S 3
DE351510610497
MF:
DE351510019990
Dressur: Talent
Spring: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 07 februar 2020 kl. 22:40, og har været vist 3996 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider