Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Monique

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 18 år 
 157 cm
 Brun
Monique er en dejlig og frisk hoppe der elsker at komme ud og bestille noget. Hun har tidligere været brugt mest til spring men er de sidste gange vi har forsøgt at springe hende blevet halt på vb efterfølgende... -stammer muligvis fra foldskade... Hun er dog ren i røngten. Hun kan derfor ikke bruges som springhest længere og kan også blive halt ved anden hård belastning, men sælges som let dressur og skovturs hest. Hun har en pæn holdning og går let til bidet, hun har ikke de store bevægelser men er tilgengæld meget let og blød at sidde på, så ville være ok emmene til rytter med rygproblemer. Hun er frisk og vil gerne frem ad, da hun har en enorm arbejdsiver og ELSKER at bestille noget. Hun er rigtig let at ride og hører godt efter i dressur hvis man er god med sine halve parader. Går helst forrest på skovtur og kan nemt rides ud alene og tages ind på stald alene.. På tur kan man skridte for lange tøjler hvor hun bare slapper af. Hun siger ikke nej til en svømmetur og elsker i det hele taget bare opmærksomhed og motion. Er trafiksikker og brænder ikke af hvis der feks. kommer traktor eller lastbil. hun behøver ikke sko og har gode solide hove og udover det med benet har hun aldrig været syg.
Hun skal gerne have en erfaren rytter som ønsker sig en hyggehest og en ven for livet og ikke har de store stævneambitioner.
Alt udstyr som dækkener, trense, sadel, strigler, stævneskab, skridt dækken og gamasher kan evt medkøbes. prisen for Monique med ALT udstyr er 12000 kr

Hun sælges kun til privat og blivende hjem. (kan ikke finde ud af at slette det med udlån, men hun sælges kun og udlånes derfor ikke!)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 140669
F: knapstrupper
M: oldenborg
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 april 2012 kl. 01:02, og har været vist 10654 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider