;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tippi

Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 14 år 
 148 cm
 Broget
Tippi er ponyen til dig, hvis du ønsker en 100 % pålidelig ven, der giver dig spændende udfordringer, og som altid er i stand til at frembringe smil.
Hun har uden tvivl potentiale til at blive familiepony af verdens klasse!

Tippi udstråler personlighed og karisma som ingen anden. Hun er en utrolig kærlig pony, som er i sit es, når hun er i menneskekontakt. Hun er ufatteligt nysgerrig, og jeg har endnu ikke oplevet hende være bange for noget trods hende mange oplevelser. Via sit udtryk forstår Tippi virkelig at vække opmærksomhed.

Tippi er til salg af lidt specielle årsager. Hun er avlet til at skulle sælges videre, men det var dog meningen at grundridningen skulle være på plads inden. For ca. et år siden var Tippi klar til at skulle sælges, men siden har hun stået stille grundet svære familieproblemer og pres fra gymnasiet. Dvs. Tippi's uddannelsesniveau slet ikke svarer til hendes alder.
De sidste uger har jeg dog redet på hende løbende, hvor det fra dag 1 af ikke har været noget problem at sætte sig op og ride hende frem trods den meget lange pause. Jeg rider hende rundt i alle tre gangarter (oftest uden sadel), og hun ser ud til at have en fest når vi rider rundt. Galoppen er dog ikke så stærk på hende endnu.
Tippi er altså lige til at gå til, hun kan formes som man har lyst, men hun er en uerfaren pony ift. hjælperne.

På trods af hendes manglende rideerfaring er hun dog rig på så meget andet. Hun er redet i trafikken, og siger ikke noget til store køretøjer. Hun kan læsses af en person, og har været vant til trailerkørsel siden hun var et par dage gammel. Kommer du slæbende med en pressenning eller lignende kommer hun glad løbende mod dig for at undersøge det. Tippi har været opstaldet flere steder, og er meget fleksibel mht. dette. Kan stå selv på stald. Hun er en ideel all-round pony

Ring eller skriv, hvis dette har vakt din interesse.
Som Tippi kommer længere og længere i sin uddannelse vil prisen stige.
Video kan fremsendes, hvor Tippi ses i bevægelse.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200709125
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 oktober 2012 kl. 15:28, og har været vist 12285 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider