Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lucinda

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 18 år 
 163 cm
 Sort
Lucinda er en super skøn hoppe, med en utrolig dejlig personlighed!
Hun er en hoppe m stort H, men sammentidig en hest der gerne vil lære, og har brug for daglig udfordring og stimulerig for ikke oplade for meget energi!
Rides hun hver dag, eller bliver aktiveret på anden vis - er hun en mere rolig og tilfreds hest at arb med.

Lucinda er sin egen, og meget speciel - forstår man de signaler hun giver en, er der meget bedre harmoni mellem hest og rytter! Den ene dag kan hun være utrolig nem at arb med -og den anden meget grænse søgende, hvis man ikke har fået sat sig i respekt over for hende.
-----------------------------------------------------
Vi har været igennem en lang process m hjælp fra en healer, tålmodighed og meget langsom genotræning, pga en langvarigskade der først blev opdaget efter jeg købte hende

Lucinda har tidl været brugt til spring, og har stor kapsitet inden for det, dog er min plan at jeg vil træne mest dressur på hende -og få en masse hyggelige stunder i naturen :)

Vi har trænet en del jordtræning og arb lidt i HMS, for at lære og forstå -og gøre klart over for hende hvem der er "føreren"
Ganske enkelt,havde hun brug for at vide hvor min grænse gik -og derfra få bygget et bånd op med gensidig respekt - det har virkelig hjulpet utrolig meget, og vi kommunikerer nu meget bedre sammen, og hun forstår og lytter til mine signaler - vi harmoner virkelig sammen nu, og hun er det helt perfekte match til mig <3

Lucinda har en super fremaddrift, og en taktfast trav, hendes galop ligger under middel pt, da hun stadig er en smule stiv i bagparten, og har dårlig balance (efter hendes skade) - men det arbejder vi meget med, og det går virkelig fremad med hende.

Hun har nu lært at bruge sin krop korrekt,træder godt ind under sig, og går stabilt til biddet....men men, du får intet foræret af hende - vil man have noget seriøst ud af træningen, kan man ikke bare sidde og tro hun gør alt arbejdet for dig - Hun kræver stadig man er lidt efter hende, og sammentiedig støtter hende godt op, for at hun giver sig fuldt ud.

Har nu trænet intensivt med Lucinda, siden d 13/2 -2012. Og det helt vildt som hun udvikler sig.
Jeg har fået lavet et træningsforløb, som jeg går meget op i, og følger til punkt og prikke. Og skal love for det rykker!
Så er meget spændt på hvor vi ender engang -indtil videre er jeg virkelig positiv overrasket -og er sikker på Lucinda gemmer på en masse potentiale, som jeg kun har set en lille skygge af <3 Elsker dig så utrolig højt, min sorte perle <3

Lucindas udvikling;
Man ville ikke tro det er den samme hest, som jeg købte d. 29/9 -2011. Hvis man ikke vidste bedre -det helt vildt så stor en forandring der er sket med hende. Aldrig har jeg oplevet hende så rolig, nem og arbejdsvillig som hun er nu - Hun vil så gerne sammenarbejde, og går sit bedste HVER gang! Hun kan stadig blive lidt frustreret, hvis man beder hende om noget der er lidt svær for hende at udføre -eller hvis hun ikke rigtig helt forstår -men når det først er bearbejdet/lært, så skal jeg ellers love for hun giver alt hvad hun har i sig!

Hun er enorm lærnem, livsglad - en tilfreds og afslappet hest at arb med -virkelig en stor fornøjelse at træne og ride hende nu -Og aldrig har jeg holdt så ufattelig meget af hende, og nydt hvert eneste sekund i hendes selskab ;o)

Hun har virkelig vist mig, hun har været værd at kæmpe for, og at man ikke skal være for hurtig til at dømme, uden at have afprøvet alle muligheder!

Hvor er jeg dog glad for hun er en del af mit liv - Hun giver så enorm meget retur -og jeg hverken vil eller kan undvære hende i mit liv - Aldrig nogen sinde om jeg giver slip på hende - hun er mit et og alt, min lille stjerne og solstråle ;)

<3 Elsker dig min sorte skønhed - min fantastiske dejlige perle <3 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200307719
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 09 august 2012 kl. 10:07, og har været vist 2548 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider