;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Roland

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Vallak
 29 år 
 149 cm
 Lys skimmel
Roland er en super lærepony for rytter som skal lære de grundlæggende ting i ridningen. Han går fint til biddet, skridt, trav, galop, overgange, versader, schenkelvigning, anspring, parader, tilbagetrædninger osv. Altså en glimrende pony til at lære den grundlæggende ridning. Har lige gået LC2 til 66,38% til elevstævne og opnåede derved en 2 plads i en showklasse fra LD-LA2 med 13 deltagere.

Spring er Rolands speciale. Som ung har han redet internationale springklasser på S niveau. Idag rider han LB. Har ved distriktsstævne 30/12 2011 gået to LC uden fejl og med en placering i den ene klasse. I første weekend i Februar er tilmeldt til LC og LB også til distriktsstævne. Pga alder vurderes max kapacitet til LB/LA. Med Roland har nuværende rytter opnået utallige placeringer til D stævner - lige fra de helt små klasser og op til LB - Roland er lynende hurtig og vender på en 5 øre.

Han er absolut fantastisk til turridning. Han er 100% trafiksikker, ikke bange for noget hverken biler, traktorer, flyvende flamingokasser osv. Han kan både rides alene og sammen med andre. Roland har været med til alt – internationale stævner, ridelejr, stranden, børnedyrskue, optog osv. En pony man aldrig er bekymret for at sende sit barn afsted på. Roland går selv i trailer og kan nemt læsses af én person.

Roland er af den robuste type og med sine 149 cm vil han derfor også være egnet til den "mindre" voksne eller "stor" teenager. Rytter på billedet er 175 cm. Kan dog også rides af mindre børn dog ikke velegnet til totalt nybegynder. I spring er han meget fremadgående og kræver en lidt mere rutineret rytter.

Selvom Roland er en ældre herre er han en frisk pony - ikke vild, men ej heller én man skal knokle med, for at få til at gå frem. Roland rides pt 5 gange ugenligt. Han er en usædvanlig omgængelig og meget nem at håndtere i det daglige.

Alt i alt en rigtig god pony som med sin erfaring kan bidrage til en god oplevelse for enten den unge der skal have første egen pony eller den voksne der vil igang igen efter en pause.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: WED 1411
9208411
F:
HE.STB. 183
(NF NLD)
M: Petrosca
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 14 januar 2012 kl. 15:53, og har været vist 11755 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider