Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Atan

 Araber, fuldblod  
 Vallak
 26 år 
 150 cm
 Lys skimmel
Hej.

Som overskriften sige, ja så søger jeg en part til min skønne Atan. Jeg søger en der kan komme fast 2 hverdage om ugen. Da jeg har en unghest der skal igang, har jeg ik altid tid til at nå Atan, og føler jeg indimellem svigter ham. Derfor søger jeg en der vil give Atan en kærlig hånd, som han altid fortjener.
Det betyder ik så meget om du har meget erfaring eller ej, men mere at kemien passer mellem jer og i kan indgå som et godt team.

Lidt om Atan:
Atan er en Araber dreng på 16 år. ca. 150 cm. Han er god som dagen er lang, og min bedste ven. Han er rigtig nem at håndtere, står altid pænt på staldgang og følger dig uden problemer. Han elsker at nusse og hygge.
Atan er tilredet i western, men det er ik noget vi har gjort det så meget i. Han har i en periode redet dressur med min søster, som også så flot ud. Dog er han ik en hest med de store gangarter. Tilgengæld elsker han en jordetur i terrænet, hvor han virkelig giver den gas. På trods af hans meget rolige temperament er han jo Araber, og nogle gange kan han virkelig også opføre sig som araber (på den gode måde. Han er på ingen måder ustyrlige. Han har bare nogle sjove ideer indimellem). Han kan springe, men er meget usikker på sig selv omkring det.

Jeg giver frie tøjler til hvad du vil lave med ham. Bare Atan er med på den : )
Alt i alt er Atan en hest der går lige i hjertet, med en stor personlighed som elsker selskab.

Atan står i Tjærreby nær roskilde/tune. Der går desværre ingen offentlig transport dertil. nærmeste bus er i tune ca. 3 km. Derfor er det bedst hvis du har bil el. anden mulighed hvor du ik er afhængig af dette.
På stedet er ridehus, springbane om sommeren, to store travbaner, to ridebaner + hedeland som nabo. Så alle muligheder står åbne.

Hvis han lyder interessant, så kontakt mig her eller på mobil: 31101667

Mvh. Heidi Madsen

 
 
 
 
 
 
ID: HST 140347
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 08 oktober 2011 kl. 15:49, og har været vist 919 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider