;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Starlight

Billede
Billede
Billede
Video

 New Forest  
 Hoppe
 19 år 
 139 cm
 Brun
Starlight er en 9-årig hoppe på 139 cm. Hun Har fuld stamtavle og faderen er bl.a. a-ponyen Pedro. Hun er en super dressurpony der indtil videre kun har gået lidt LA, men har kapacitet til meget mere! I spring har hun sprunget 90 cm. med rytter og over 1 meter i løsspring, her viser hun også en god teknik, river aldrig ned og stopper ikke. Hun er nem at ride, blød i munden og med 3 dejlige gangarter. Hun er desuden også vant til at blive redet bidløst og også her er hun super nem og styrbar.

Til stævner har hun gået LA til over 65% i dressur, men i spring er hun ikke startet så meget pga. rytters interesse. På stævnepladsen er hun nem at have med at gøre, går op i traileren uden problemer, står stille under opsadling og er nem til opvarmning. Hun er en pony man lægger mærke til og har flere gange fået rosende kommentarer af dommere!

Til daglig er hun også nem at have med at gøre, hun står stille på staldgangen, elsker at snakke og nusse. Rideture er heller ikke noget problem både alene og sammen med andre. Hun er vant til at skridte ved vej.
Hun siger ikke noget til hverken plastik, skraldespande osv. Er nem at trække med.
På fold er hun vant til at gå med lidt af hvert både hopper og vallakker.

Alt i alt er hun en super fantastisk pony og det har været en utrolig svær beslutning at skulle sige farvel til hende, men jeg må indse at jeg bare ikke har tiden og størrelsen.

Hun ville egne sig både som lærepony, men også til rytteren som gerne vil op og starte højere klasser! Hun er ponyen der kan alt.

Der medfølger ikke sadel, dog kan en lammeskindssadel medfølge. Alt andet udstyr følger med, deriblandt 2 trenser, springgamacher, bandager, underlag, grimer, dækkener, skridttæpper og garanteret mere.

Starlight byttes ikke, sælges til rideskole og sælges kun til hjem med forældreopbakning.
Er der andet er du velkommen til at skrive eller ring på: 24240350 (efter kl. 16) eller: 30951821 (efter kl. 15).
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 140061
F: Pedro
New Forest
M: Egeballes Gori
New Forest
MF: Bakkegårdens Iron Bell
New Forest
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 22 april 2012 kl. 19:12, og har været vist 7900 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider