;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gunnihus Martinez

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 163 cm
 Brun
Martinez er en stabil hest, der sjældent kigger og altid vil gøre sit bedste på ridebanen. Hun er arbejdsvillig, let for schenklen og utrolig øvelsesstærk. Sideøvelser som traversader er hun specielt god til. Til træning har hun efterhånden også godt fat i passager.

Martinez er primært blevet brugt som dressurhest og har startet LA2 på distriktplan. Hun vil dog sagtens kunne starte de højere LA-klasser. Martinez har flere placeringer i dressur på både klub- og distriktplan både med ejer og med en tidligere part.

Som afveksling til det daglige dressurarbejde er Martinez også blevet sprunget. Hun er nem at styre rundt mellem springene og har så absolut lysten til at springe over. Med rytter har hun sprunget enkeltspring på 110-120 cm. Den daglige træning har dog ikke været målrettet springning, så hvor langt hendes talent rækker er endnu ukendt.

Martinez har ingen unoder på stald, ingen problemer med at gå i trailer og på stævnepladsen er hun sød og omgængelig. Hun er vant til at være på fold hele dagen og står på nuværende tidspunkt i en større privat stald. Martinez går uden sko og har endnu ikke haft problemer med dette. Hun har, i de fire år jeg har haft hende, aldrig været halt og kun behøvet dyrelæge to gange (intet alvorligt).

Martinez vil egne sig til rytteren der, uden de store anstrengelser, vil have en stævneklar hest. Da hun er utrolig øvelsesstærk, vil hun ligeledes egne sig godt som lærehest til de sværere øvelser. Martinez er en sød og rolig hest som kan rides af alle, der har styr på deres grundridning. Kan uden problemer rides på et almindeligt bid.

Martinez sælges da jeg, efter at have fået to børn, ikke længere føler, at jeg har den tid til hende som hun fortjener.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200406122
F:
DVE 542
M: Bella
OL 8294
MF:
OLH 645
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 05 december 2014 kl. 15:27, og har været vist 6884 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider