Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wimbeldon

Video
Billede
Billede
Billede

 Haflinger  
 Vallak
 24 år 
 141 cm
 Gul
Wimbeldon er en dejlig haflingervallak, der stadig holder sin arbejdsglæde, og sin friskhed, trods hans alder, det gode ved ham er at han kan stå stille længe men alligevel kan man bare sætte sig op på ham, han er en stærk pony og udnytter dette hvis det ikke er en rutineret rytter der kan sætte ham på plads, det vil sige, at han kan blive overfrisk så kræver det at man kan sætte sig igennem overfor ham, ellers går han bare, dette sker dog ikke hver gang man rider, men hvis han kører op over noget. Han tager tingene i stalden med ro og han bliver ikke bange for ting. Han er trafiksikker hvis han færdes jævnligt i trafikken.


Han er stævnevant, da jeg har redet utrolig mange stævner på ham som ponyrytter, det er dog en del år siden (er 26 nu) men har startet to LC dressur klasser på ham som hest dette år, hvilket han klarede rigtigt fint :) jeg har sprunget LA på ham til stævner. Og han ville uden problemer kunne klare en LB dressur når han er kommet i form igen da han har stået stille hele sommeren.

Han har startet jagt og mange ringridninger og en enkelt military klasse for sjov.
 
 
 

[Udlån/Udleje] Haflinger søger låner

Moden og ansvarsbevidst rutineret (selv har haft hest før eller part) pige/kvinde søges som låner til min haflingervallak. Lige nu står han i Sønderborg(Nordborg) men han kan flyttes, ser dog helst han bliver i Jylland eller på Fyn.

Han vil være perfekt til en ung pige med et par år tlbage af sin ponytid dog min. 14 år, med forældreopbakning, eller til en ældre låner der stadig gerne vil ride pony og måske ud at starte lidt mod hestene.
 
 
 
Video
ID: HST 139797
F: Wikinger
Haflinger
M: Beauty
Haflinger
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 juni 2013 kl. 23:48, og har været vist 4666 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider