;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kiefer

Billede
Billede
Billede
Billede
 Traver  
 Vallak
 19 år 
 165 cm
 Brun
Kiefer er ved mig blevet brugt som skovturshest i ca. 2 år, men er nu begyndt at blive reddet koncentreret i dressur, for at få grundtræningen på plads. Tidligere underviser har sagt at han er en meget følsom (på den gode måde) og lyttende hest. Galoppen er ikke helt på plads, men vi er begyndt fra bunden af og træner lige nu hovedsageligt i longe (løslongering), så han kan finde balancen.

Så Kiefer er en hest man kan arbejde videre med i dressuren, men han er også en ideel skovturshest. Især hvis man ønsker en hest der kan lide at være på tur og gerne vil have det hele med, og ikke bare går og sover. Han er fuldstændig trafiksikker, men kan selvfølgelig godt blive overrasket over pludselige ting, eller ting han aldrig har set før. Han stopper bare op, hopper måske lidt til siden, men han løber aldrig af med en eller laver sjove krumspring.

Kiefer er en ener, men har man en god kemi med ham er han en fantastisk hest og meget loyal.

Mens han har været hos mig, har han ikke været syg. Han går uden sko, da kan er stærke gode hove (sagt af smeden). Han er nem at fodre på og holder nemt huld. Har både gået uden dækken (sætter en rigtig god vinterpels) og har været klippet og gået med dækken, ingen problemer der.

Der medfølger alt udstyr for en merpris på 2000, hvis dette ønskes. Jeg har rigtig meget udstyr til ham og alt kan følge med. Sadlen er blevet tjekket og tilpasset for nylig.

Sælger ham udelukkende da jeg skal ud og rejse og efterfølgende flytte til Sjælland
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333199909345
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 05 oktober 2011 kl. 08:25, og har været vist 6103 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider