Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felix

 Fjordhest  
 Vallak
 25 år 
 148 cm
 Gul
Felix sælges desværre af personlige årsager.
Jeg har ikke haft ham så længe, men overtog ham fra tidligere ejer, hvor han stadig står i samme stald som de har deres anden fjordhest, så han har været stort samme hænder de sidste 4 år.
Felix er en alletiders dejlig og rolig fjordhest. Han er typen du kan sætte dig op på og ride efter et halvt år og så er han stadig den samme :)
Han har aldrig været syg eller fejlet noget som helst mens jeg eller tidligere ejer har haft ham. Han går ude det meste af året, kommer dog på stald nu, men ville også egne sig strålende til løsdrift. Felix er af den ældre type fjordhest, hvilket gør ham ideel som familiehest, da han er stærk og venlig.
Jeg var begyndt at ride lidt mere seriøs dressur på ham og blev meget meget positivt overrasket. Han går stabilt til biddet når man beder ham om det og prøver meget at behage sin rytter. Felix er også rigtig glad for at springe, men det er ikke noget jeg har gjort i, men han er ikke slidt på nogen måde, da han ikke har været brugt seriøst til spring eller dressur i længere tid af gangen. Han har gået en del skovture og er en fornøjelse at have med. Han kan godt gå alene på tur, men kræver at han lige ved hvem der bestemmer. Jeg begyndte at ride alene på tur på ham da jeg fik ham og allerede efter 5 gange, gik han rigtig rigtig fint. Han kigger lidt på f.eks en gren på vejen eller en træstamme, men han er meget trafiksikker og siger ikke noget til tung trafik.
Felix er også en stærk hest, så han ville egne sig bedst til mo/ barn, voksen eller større børnerytter. Det betyder ikke at han stikker af. Han er også meget børnevenlig og er ofte foretrukne valg når der er småbørn der skal have trækketure, da han bare har tålmodighed som en engel.
Han er passet med smed og vaccinationer og går med forsko, da vi har redet mest på tur.
Felix er venlig på folden og laver ingen ballade og er let at hente ind.
Felix er også meget nøjsom og klarer sig med meget lidt foder og er derfor meget billig i drift.
Der følger sadel og hovedtøj med.
Sadel er en GLS dressursadel som bliver meget brugt i England, en super skøn og meget velholdt sadel. Prisen kan forhandles ved rette køber.
Jeg er ikke interesseret i skambud eller useriøse henvendelser.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 139711
F: Hedegårdens Asterix
M: Lykke
MF: Svejk
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 17 september 2011 kl. 13:06, og har været vist 1156 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider