Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Malou

Billede
Billede
Billede
Billede
 Shetlænder  
 Hoppe
 16 år 
 95 cm
 Rød
Malou er en sød og køn lille shetlænderhoppe med 3 gode gangarter.

Malou er gjort ryttervandt i juni 2010. Hun er nem at trække, strigle, rense hove og kan stå bundet både på staldgang, i stævnespiltov og stå i tøjr. Hun håndteres af 9-årig pige, som dog skal have voksenhjælp til hovedtøj. Malou har været med til 4H børnedyrskue og startet agility konkurrence. Hun har prøvet at blive vasket og er nem at læsse i trailer – læsses af børnene. Hun kan longeres i 3 gangarter, kan køres i sele fra jorden og kan trække et dæk. Hun har ikke været spændt for vogn, da vores sele og vogn er for stort til hende.

Malou har gået rå som selskabshest hos tidligere ejer indtil juni 2010. Hun er trænet i juni 2010 og herefter kun trænet meget sporadisk pga. akut opstået sygdom i ny ejers nærmeste familie.

Malou er en intelligent og energisk lille dame, som trods lidt sund skepsis over for nyt lærer hurtigt. Hun er lidt sky overfor nye voksne og nye situationer.

Malou er chippet og har grønt hestepas. Hun er passet med smed, ormekur og vaccinationer og er fodret med kvalitetsfoder fra Brogaarden. Hun har ingen afstamningsoplysninger.

Malou kan ses og prøves i ridehal. Vi kan evt. levere Malou til ny ejer i Nord- eller Midtjylland. Flere billeder kan mailes.

Malou sælges pga. alvorlig kronisk sygdom i ejers nærmeste familie og derfor reducering i hestehold. Ponyen sælges kun til blivende hestekyndigt hjem. Det er vigtigt for os, at Malou får det godt.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200508294
Dressur: Tilredet
Kørsel: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 09 september 2011 kl. 21:18, og har været vist 2670 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider