Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hygums Rominant

Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 15 år 
 172 cm
 Rød
Dejlig storrammet vallak med god velformet hals. Godt temperament. Elastisk bevægelser med stor skulderfrihed. Stort dressurpotintiale. Professionelt redet og kan ses og prøves.


FADEREN BLUE HORS ROMANOV er en af tidens hotteste heste både indenfor avl og sport. Han er elitehingst i DV og VTV-dressurhingst i Oldenburg. I 2010 var han far til årets dressurbetonede hoppe i Belgien og Sydtyskland og satte endnu engang sit præg på det danske eliteskue med hele fem nye medaljehopper, lige som han efterhånden er far til flere Brilliantringshopper i Oldenburg. Ved årets egnetshedstester er intet mindre end syv afkom efter Blue Hors Romanov udtaget til Unghestechampionatet i Herning 2011. Han er far til guldmedaljehingsten Blue Hors Rosoff og de to UVM-finalister i 2010, Skovens Rafael og Hønnerups Driver, der begge tager kurs mod en international karriere.
Sideløbende med sin succes som avlshingst er Blue Hors Romanov at finde på de internationale dressurkonkurrencebaner, hvor han har opnået mange topplaceringer i Grand Prix. I 2010 vandt han Medien Cup kvalifikationen i Hamburg, vandt bronze ved DM på Broholm, blev nr. 2 i Grand Prix Special i Verden, Vandt Grand Prix ved CDI3* i København og blev nr. 5 ved World Cup kvalifikationen i Odense.
Blue Hors Romanovs præstationsegenskaber og avlssikkerhed kommer ikke fra fremmede.

FF: ROHDIAMANT har selv gjort kometkarriere som fløjhingst, Hauptprämiesieger, international Grand Prix-vinder under Lisa Wilcox, far til mange fløjhopper og mere end 30 kårede hingste.

FM: RUMIRELL er elitehoppe og har leveret seks kårede sønner Rubin Royal, som er præmiehingst og Hauptprämiensieger, Blue Hors Romanov, Rumicello, Rubino Vincente, Rubin Action og Blue Hors Rockefeller! Stamhoppen Rudilore ll gik selv international military og hoppestammen har givet adskillige kårede hingste som bl.a. Conterno Grande, Coleur Rubin, D-Day, Don Chico, Trantris og Gio Granno.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 139326
F: Blue Hors Romanov   Link
DVH 818
M: Pisal
DV
MF: Salvador
DV
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 19 september 2011 kl. 18:29, og har været vist 4980 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider