Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bohøjgaard´s Boddy

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 22 år 
 165 cm
 Brun
Efter mange overvejelser har jeg nu valgt, at sætte denne dejlige hest til salg som jeg har haft i 6 år, da jeg ikke selv får givet ham den opmærksomhed, som han fortjener.

Buddy er ikke blevet redet regelmæssigt i den seneste tid, men bliver absolut
ikke ”dum” af at have stået stille. Han kan uden problemer rides, selvom det er en måned siden, han sidst har haft rytter på.

Buddy er efter Come back 2 og har en imponerende udstråling, når der bliver trykket på de rigtige kontakter. Han kræver en rytter, der formår at ride en til tider sensitiv hest, hvor ridningen primært foregår for ben og sæde. Han kan stort set alle sidebevægelser og bukker helt naturligt i nakken ved let tøjlekontakt.

Han kunne være et oplagt emne, til en rytter der er i den akademiske rideverden, da han af tidligere ejer blev trænet fra jorden i dette.

Buddy er en hest med gnist - forstået på den måde, at han til tider kan være ret vågen, hvis der sker en del omkring ham, men hvis rytteren forstår at udnytte det, så har man også en hest med et ekstra gear, som virkelig kan skille sig ud. Ellers er han en sød og rar hest at være på.

Da jeg ikke er stævnerytter, har han ikke været til konkurrencer. Derfor har jeg heller ikke valgt at sætte noget niveau på i oplysningerne.

Han kan rides på tur alene, men foretrækker klart, at have selskab med, da han ellers godt kan trippe lidt af sted. Han er dog altid til at styre og løber ikke med en. Han er vant til biler, hunde osv.

Buddy er desuden en enormt intelligent hest, som der elsker at blive udfordret, Jeg har trænet lidt klikkertræning med ham og han kan ”spille” fodbold og vi er på nuværende tidspunkt i begynderstadiet til spanske skridt.

Buddy er førerhesten hjemme ved mig, men han har aldrig sparket de andre heste eller lignende, men er sød til at opdrage på de yngre, ved et tydeligt hestesprog.

Han kan uden problemer håndteres på folden og kommer også gerne en i møde. Ligeledes er han sød på stald og elsker at få opmærksomhed og blive nusset ved.

I de 6 år jeg har ejet Buddy, har han ikke været syg eller halt. Han er passet med smed, ormekur og vaccinationer og han har også fået nyt opdateret hestepas.
Han går uden sko og er let at fodre på.

Da jeg ikke selv har hestetrailer, er han ikke vant til at køre i sådan en.

Jeg har p.t. ingen ridebilleder, da jeg oftest rider alene, men skal nok få taget nogen efter behov.

Buddy udlånes ikke på prøve, men da det betyder rigtig meget for mig, at Buddy kommer et godt sted hen, må han meget gerne prøves flere gange hjemme ved mig, for at sikre det er det rigtige match. Sælges kun til rutineret rytter, hvor opstaldningsstedet han mange foldtimer hver dag. 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9801097
208333199801097
F:   Link
DVE 560
(DV DK)
M: Butterfly´s Wing   Link
NR. 11563
(XX DK)
MF:
GSB 39/262
(XX GBR)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 04 september 2011 kl. 17:17, og har været vist 2287 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider