Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lurika

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 16 år 
 162 cm
 Brun
Lurika er en dejlig hoppe på 11 år. Der forefindes ingen stamtavle på hende, men forrige ejer oplyste, at morfaren er Lucky Light.
Lurika er en nem og samarbejdsvillig hest med et godt sind. Hun elsker at blive brugt, er utrolig lærenem og har 3 gode gangarter. Hun er god på tur i natur/skov og er trafikvant. Jeg har redet hende på veje forbi biler, traktorer og motorcykler uden problemer. Nem at longere.
I dressuren er hun på LC niveau. Hun har kapacitet til LA niveau. Jeg øver dog sidebevægelser med hende fra jorden.
Hun er ikke trænet i spring, men er løssprunget et par gange og det er gået fint.
Lurika flytter sig straks for let tryk og er selvgående. Hun forsøger altid at behage og gøre sit bedste, så hun er ikke en hest, man skal bruge magt overfor. Hun kan sagtens stå ubrugt i lang tid og så sætter man sig bare op og rider. Hun er ikke typen der bukker og stejler og laver ballade.
På folden, i stalden og på staldgangen opfører hun sig pænt. Hun er nem at trække med, vaske etc.

Eftersom jeg har haft brækket ryggen, har Lurika stået stille i 3 år. Jeg kommer ikke op på hende igen, så derfor er hun til salg, for hun fortjener at blive brugt, så jeg søger et godt hjem til hende. Det skal være med opstaldning på landet, da hun generelt ikke trives på en rideskole. Der skal være mulighed for fold hver dag med den samme flok.

I de 3 års pause har jeg vedligeholdt hende med momentvis longering, så hun lystrer nu meget på stemmen. Jeg har haft forskellige ryttere på hende. Første gang den 7/8-11 med en westernrytter. Herefter med en dressurrytter den 16/8-11. I år har jeg igen haft en westernrytter på hende ad flere omgange. Hun siger, at Lurika også kunne egne sig til westernbrug, fordi hun lytter til små signaler.

Som hun står nu, er Lurika er overvægtig, mangler kondition og lidt balance, så der skal påregnes lidt genoptræning.

Lurika kræver en rytter med let hånd, tålmodighed og positiv indstilling, og som vil ride hende uden at presse hende, for hun yder altid sit bedste. På videoen fra 16/8-11 kan man se, når rytteren forsøger at presse hende. Så slår hun enten fra eller bliver usamarbejdsvillig.

Jeg ønsker, at Lurika får et varigt godt hjem uden stress og negativitet, at hun vil blive brugt fornuftigt samt at køber vil holde kontakten med mig.

Prisen kan forhandles ved rette køber.
Evt. bytte med rolig pony 135-145 cm.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200108877
MF: Lucky Light
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 29 november 2012 kl. 22:06, og har været vist 2790 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider