Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Caspar

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 175 cm
 Brun
KUN SERIØSE HENVENDELSER - det er svært nok at tage dette skridt, derfor frabedes useriøse henvendelser!!!

Vallak, Tysk Varmblod
Født 2008
Stg. pt. ca 1,75 m (+/-)

Unghest med et fantastisk sind, super afstamning og svævende, elastiske, rumlige og taktfaste bevægelser. En hest som sikkert kan nå langt med rette rytter.
Han har ingen staldfejl, kan strigles, løfte alle 4 ben, kan have dækken på, stå på boks uden problemer, gå i skridtmaskine, har kørt i trailer og lastbil og er passet med smed, vacc./dyrlæge, tænder, ormekur og er chippet.
Tilridning er lige så stille påbegyndt og går over ALLE forventninger. Han står stille når man skal op på ham og han kan rides i skridt og trav. Galopprøvet 2x og det tog han HELT afslappet. :)
Han har ikke været på tur endnu, da han jo langt fra er rutineret nok endnu. ;)
Han er vant til børn, hunde og katte som færdes i stalden.
Vi har haft ham siden han var 1 år og han skulle blive min datters dressurstjerne, men desværre har hun mistet interessen for at ride, derfor sælges han nu.

SÆLGES KUN TIL RETTE HJEM DA HAN ER EN FANTASTISK DRENG !!!

F: Condor
FF: Corleone
FFF: Caletto II
FFFF: Cor de la Bryere

FM: Montana
FMF: Maracaibo
FMMF: Solist

M: Gipsy Rain

MF: Grafenstein
MFF: Grundstein
MFFF: Graphit
MFFFF: Grande

MM: Abraxa
MMF: Arwed
MMFF: Arsenik
MMFFF: Absatz

Corleone Kåring 1986 i Medingen: 101.90 (27th) dressur, 107.59 (15th) spring, 103.83 (22nd of 52) samlet.
Han kan fremvise flere placeringer og sejer helt op til M-klasserne i spring og har bl.a. produceret en del kårede sønner som har vist deres kunnen indenfor springssporten.

Corletto II var en af de mest fremragende Vinderhingste kåringen i Neumünster nogensinde havde oplevet. Han var en levende drøm med fantastisk hingsteudtryk og fremragende bevægelser i alle 3 grundgangarter.
Corletto II var ikke kun eksteriørvinder, han var også en fantastisk sportshest og kunne vinde mange springprøver.

Grafenstein har efterladt sit præg indenfor springsporten og havde en samlet indeks på 130,71 (121,00 i dressur og 138,87 i spring)

Den legendære Grand Prix dressurhingst Grundstein blev i 1985 importeret til USA, efter at have produceret 13 avlshingste i Tyskland. I 1995 var Grundsteins fantastiske indeks i dressur 178 og 142 i spring.

Graphit har i 19 år været avlshingst på Station Hänigsen og udmærket sig i det tyske avl og gav udtryksfulde bevægelser og en enorme springevne vider. Over mange år dominerede Graphit som Aktionstraver under den Celler Hingstparade.

Grande er bla.a FF til Gigolo en af de eller dén mest succesfulde dressurhest nogensinde, som bl.a. vandt 4 gange OL guld under Elisabeth Werth.

Arsenik er én af de Absatz efterkomme som vidste at disse linjer også kunne præsentere gode resultater indenfor spingsporten.

Absatz er én af efterkrigstidens mest betydningsfulde Hannoveraner hingste og det kan bl.a. fremhæves, at ”Weltmeyer” – hannoveraneravlens ”superstar” – igennem de sidste 16-18 år, er ud af en Absatz-hoppe.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 139207
F: Condor   Link
M: Gipsy Rain
MF: Grafenstein   Link
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 01 september 2011 kl. 12:48, og har været vist 127 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider