Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lindholms Bat-Mann

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 23 år 
 148 cm
 Mørkebrun
Bat-mann er en fantastisk pony, med både erfaring, talent og charme. Han er desuden meget køn, og har et perfekt temprament. Han har gået dressur og spring på høj plan, gennem flere år. Vi har fået seriøs dressur undervisning flere gange om ugen, af gode undervisere. Vi har dog kun fået redet LA, pga. rytteren, men Bat-mann har kunnen til meget mere. De sidste par år har vi i en sæson fået springundervisning en gang om ugen, og efterfølgende har min veninde der rider LA for hest, redet ham jævlingt i spring.
I 2008 blev Bat-mann B-pony i dressur, og fik placeringer op til PRI i dressur og LA i spring på distrikt plan. Desuden har han gået en enkelt MB i spring. De sidste par år, har han fået mange placeringer til og med LA i dressur på klubplan. Vi har også redet enkelte springstævner, med mange fejlfrie runder. Vi har bla. Fået 72,52% i en LA1.
Bat-mann er generelt meget let at have med at gøre, og at have med i byen. Han har et fantastisk temperament, og er meget tolerent. Dog har han sine egne meninger og holdninger, men hverken bidder eller sparker. Han er rolig på folden, og kan gå sammen med alle.
I dressuren er Bat-mann en drøm. Han søger selv til biddet, og søger godt frem uden at være hidsig. Han kan alle pony øvelser, og udøver dem meget flot. Han har deusden meget flotte bevægelser, helt heste agtige. Når man rider, er Bat-mann koncentreret og rolig.
I springningen er han også dejligt let at have med at gøre. Han søger frem ad, uden at det er for meget. Han springer hvad som helst så længe at du er med ham.
Han er altid styrbar, og stikker ikke af. Man kan sagtens rides i skoven både alene, eller sammen med andre. I en periode red vi meget bidløst, og Bat-mann kunne gå til biddet i rebgrime i alle tre gangarter, og var styrbar uden noget eller i cordeo, også i alle tre gangarter.
Bat-mann har aldrig været syg, og jeg har aldrig været forhindret i at ride pga. ham.
Bat-mann er født i 1998, og er 148 cm uden sko, og 149 med sko. En helt perfekt højde! Han har hestepas, og er passet med vaccination, ormekur osv. Bat-mann er altid blevet elsket højt, og er det stadig. Han er altid blevet passet grundigt, med mugning, omsårg og træning. Vi håber derfor at en ny rytter, har lyst til at gøre det samme, da jeg desværre har mistet interessen.
Udstyret snakker vi om..
OBS: SÆLGES KUN TIL HJEM MED FOLDMULIGHED FLERE TIMER OM DAGEN!
PRIS: 40.000
Rytters nummer: 41416335
Rytters mors nummer: 20306335
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 9808576
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 16 januar 2012 kl. 22:08, og har været vist 5912 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider