Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sparkly

Billede
Billede
Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Hoppe
 23 år 
 149 cm
 Plettet
Sparkly er en hoppe på 14 år, 149 cm.. Hun er en blanding af knabstrupper/new forest, og bærer alle 4 appaloosategn, men er ikke registreret.
Sparkly er westernredet, men der er ikke trænet nogle discipliner med hende i 2½ år. Perfekt skovturshest eller til rytteren der gerne vil lære. Jeg er ikke en særlig rutineret rytter, men kan sige, at Sparkly er meget sensitiv for signalerne og så har hun den mest vidunderlige jog. Hun er meget rolig og utrolig nem at ha' med at gøre fra jorden af, i skoven frisk og med fart, 100% styrbar. Hun er velopdragen, hensynsfuld og har ingen unoder. Glad for at komme ud, og kan sagtens rides ud alene og i flok, ligesom hun sagtens kan efterlades alene på folden. Hun går fint og roligt i trailer. Sparkly er chippet og passet med smed og vacc. Hun går uden sko, og kan med rette rytter rides bidløst. Sparkly er rolig i trafikken, men er ikke glad for store lastbiler der siger mærkelige lyde.
Hun kommer hen til mig når jeg går ud på folden, og følger villigt med overalt. Har respekt for hegnet. En rigtig god hest til prisen, som er fast!

TILBUD!
Sparkly står på Bornholm, men jeg tilbyder at betale transporten til hendes nye hjem!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138928
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 06 september 2011 kl. 07:36, og har været vist 3468 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider