;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bina

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 21 år 
 174 cm
 Mørkebrun
Ifolet dejlig avlshoppe med fantastisk stamtavle og godt sind.

Ifolet med Caval Ask med termin 1. maj 2013.

Bina har fået hingsteføl i 2011, som har 3 gode gangarter og bliver et godt emne indenfor såvel spring som dressur. Se sidste billede.

Har været let at ifole. Kom ifol første gang.

Bina har altid været avlshoppe, men det kan ikke afvises at hun kan tilrides og bruges som ridehest efter foling i 2013.

Bina's far :
Racot
Elitehingst. Guldmedalje for afkom 1999. To afkom var udtaget til OL Sydney. Far til en lang række elitesportsheste. Gennem sit afkom beviser han igen og igen sin store gennemslagskraft, både hvad angår eksteriør og konkurrenceegenskaber. Racot har opnået et af de højeste avlsindeks af samtlige aktive hingste i såvel Dansk Varmblod som Svensk Varmblod.

Bina's Morfar :
May Sherif
Passende stor hingst af god type. Velansat hals, god skulder, manke og overlinie. Lemmerne føre og velstillede. Bevægelsen særdeles god, vid bag.
Materialprøve:
Placeret som nr. 1 ud af 12
Træningsbeskrivelse:
En energisk hingst med et meget godt temperament og en meget god karakter. Konditionen er meget god. Dens arbejdsvillighed og ridelighed er meget god. Manerer under arbejdet er gode. Springanlæg er god, dressuranlæg er meget godt.

Bina's mor Bitten er Elitehoppe og har flere afkom som går GP i henholdsvis spring som dressur i USA og England. Er i familie med een af Tina's Lund's bedste springheste - Carola.

Både hingste- og hoppeafkom efter Bitten har for flertallets vedkommende resultater i sport, hovedsageligt i dressur, men for fleres vedkommende også i springning. Hun er ligeledes mor til en avlsgodkendt søn Balzac, der er Baldwin, f. Temple Wind xx.

Elitehoppen Bitten EDS 3241 er mor til 17 føl, og har til sporten leveret blod til internationale topheste i såvel dressur som springning.

BINA ER EN HOPPE MED EN STAMTAVLE DU SKAL LEDE LÆNGE EFTER....
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 0006688
208333200006688
F:
DVE 276
(DV DK)
M: Bitten
EDS 3241
(DV DK)
MF:
DVE 250
(DV DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 23 oktober 2012 kl. 21:13, og har været vist 13273 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider