;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zephyr

 Ridehest, blanding
 Vallak
 20 år 
 160 cm
 Rød
Efter lang tids overvejelse har jeg nu valgt at sætte Zephyr til salg, som skovturs hest.
Han har fået konstateret spat i den ene bagben og kan derfor ikke bruges til hverken dressur eller spring. Han er ikke synligt halt, men hans ben vil ikke kunne holde til hårde øvelser.
Når det så er sagt, så kan man uden problemer ride alle de ture på ham som man vil.
Han er en helt fantastik hest, med hjerte på det rette sted. Man kan både trave og galoppere på ham uden problemer og han bliver ikke halt af den grund.
På tur er han helt cool, der er ingen maskiner der kan skræmme ham. Vi har tit brugt ham til støtte for de lidt mere varme heste. Og han kunne aldrig finde på at stikke af, bukke eller lignende.
I stalden er han en engel, står stille og løfter selv sine ben, når han bliver bedt om det. Alle kan omgås ham og man kan nemt lade små børn strigle og nusse med ham.
Han er sådan en hest der hele tiden ved hvor man er og er altid meget forsigtig med ikke at komme til at træde eller gå ind i en.

Jeg købte ham som min fremtidig dressur hest, så han reagere fint for hjælperne. Han er ikke en hest man skal side og hammere til. Han er meget fremadgående selv. Rigtig let på tøjlen og fortjener en rytter der kan finde udad at ride. Så han sælges ikke til nybegynder.
Jeg har i snart et år nu brugt ham som hygge skovturs hest. Og det nyder han virkelig meget. Han elsker at komme med ud og det ville være synd hvis han kom til at stå helt stille.
Han har aldrig været syg i de to år jeg har haft ham og lige pt. går han uden sko.
Men alt i alt er han en hest alle komme til at holde af. En hest med en kæmpe personlighed. Og hoved skruet ordentligt på.
Han bliver kun solgt til et hjem der har forstand på heste og kan give ham en masse foldtimer. Det betyder alt for mig at han kommer det rette sted hen.

Ring og hør nærmere om ham, en hest der skal ses og prøves :)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 138873
F: Syson OX
M: Fia Østerholm DV
MF: Asferg Cyklo DV
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 21 august 2011 kl. 11:53, og har været vist 111 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider