Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

UN

Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 160 cm
 Mørk skimmel
Hej

Vi søger flere ryttere/passere....

Da vi har lidt for mange heste til at vi selv kan nå at træne dem, søger vi en der kunne tænke sig at have en hest som sin egen.

Du skal kunne tage hesten næsten hver dag, gerne have lyst til undervisning og stævner (som er for egen regning :o) Hesten vil kun blive redet af dig.

Vi har følgende:

(1)
Vi søger en sød person der kunne tænke sig at ride og passe vores hoppe Minelli, på 19 år og 169 cm i stang. Hun kan rides i skov (er dog frisk) og på bane. evt mulighed for at tage med til små stævner og modtage undervisning.


(2)
Vi har 2 ox arabere på 3 og 4 år. De måler begge mellem 155-160 i stang. De er pt. hingste, men det er ikke sikert de forbliver det. De skal prøves i avlen de næste par år.

De skal begge tilrides her i efteråret og det kunne være fint hvis du allerede her kunne begynde at hjælpe og være med til tilridningen af den du ville skulle passe.Vi søger en/flere seriøs(e) person(er) som kunne tænke sig at passe en af ovenstående heste og som overholder sine aftaler. Det ville være et plus hvis du også have interesse i at tage med til show/kåring, men ikke et krav.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 138804
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 19 august 2011 kl. 07:28, og har været vist 494 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider