Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Moon Light

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 17 år 
 124 cm
 Mørkebrun
Moonlight er en pragtfuld og stabil begynder- og lære-pony. Samtidigt begår hun sig rigtigt fint i konkurrence-regi.

Hun er sød i stalden, på folden og på stævnepladserne. Moonlight står i udeboks og går det meste af døgnet på bakkede udefolde sammen med to andre ponyhopper og et føl. Hun er meget omgængelig i fht. de andre og har bl.a. været "lege-moster" for føllet på folden.

Vi har haft Moonlight i tre år, og i løbet af det sidste år er hun gået fra begynderspringklasser til MB på distriktsplan. Moonlight og vores 9-årige datter har lært hinanden utrolig meget. De er regerende mestre i Søhøjlandets Cup (mini/spring 2011).

Da hovedinteressen er spring, har de ikke redet så meget dressur til stævner i 2011. Fik dog en 2. plads til klubmesterskab i dressur kun brøkdele fra 1. pladsen. Går LC3, men har kapacitet til mere (kan flere øvelser fra LB/LA).

Indtil videre har de fået 35 placeringer/rosetter i forskellige klasser på såvel klub- som distriktsplan... heraf hovedparten 1. placeringer :-)

Moonlight har aldrig været syg, og hun er naturligvis passet med smed, vaccinationer, ormekure, mm. Hun har stærke hove, og har ikke haft behov for at gå med sko.

Moonlight er vores datters øjesten, men hun/vi har erkendt, at det er ved at være tiden, hvor en anden ridepige skal have glæde af Moonlights fantastiske væsen og gode evner.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200404309
F:
PIH 44
(PI DK)
M: Cherie
9609043
(LU DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 05 marts 2012 kl. 16:22, og har været vist 228 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider