Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nørgaards Laval

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 15 år 
 175 cm
 Brun
Nørgaards Laval bliver i daglig tale kaldt Valle eller Wall-e :p

Valle var faktisk alt det jeg ikke ville ha, da jeg skulle købe ny hest i 2010. Jeg ville ha en der var imellem 6 og 9 år og som havde noget spring erfaring. Desuden skulle hesten ikke være brun da jeg synes de er kedelige XD Så efter at ha prøvet 12 heste prøvede jeg så Laval hos Puk Floutrup. Han var kun 5 ½ og havde kun løssprunget 3 gange. Selvom han ikke holdte nogle af kravene var jeg solgt på stedet, brun gik an for han var ikke standart brun men mere rød i det også havde han personlighed som det er vigtig for mig at en hest har :p

Hans smukke hoved med skudstjerne startede med at skubbe til mig i stalden og da jeg sad på ham vidste jeg han var den rigtige. Første gang han nogensinde sprang med en rytter på ryggen var da jeg prøvede ham, hvor det tog 10 min før han turde gå over en bom. Der vidste jeg, at jeg gik en kamp i møde med ham men det var en kamp som vi skulle klare samme. Det blev Laval som skulle ledsage mig på mit nye rideeventyr og den 2. december 2010 købt jeg ham :D

Valle er en hest med et utroligt stort hjerte som elsker at nusse og hygge. Han har knyttet sig meget til mig og vi har et utroligt sammenarbejde både på banen og uden for. De første mange gange han skulle springe måtte jeg hoppe af og trække ham hen over de farlige spring for først når jeg var gået over turde han gå over.

Valle er helt klart en hest men masse af potentiale både inden for spring og dressur det er bare et spørgsmål om træning og det er det stadig:p
Valle er helt klart på hjemmebane når det gælder springning. Det tog lidt tid for ham at blive fortrolig med springene men nu i dag springer han stort set alt med lidt overtalelse;) Han sprang sit første spring den 11. november 2010 da jeg prøvede ham og 1 år senere sprang vi LB baner til stævner :) Vi har sprunget 125 på oxer til masterspring i maj 2011 og i sommeren 2011 sprang vi 130-135. Vi kæmper stadig med rutinen når det gælder stævner men vi har heller ikke travlt, men håber på at nå mit mål i år som er en fejlfri LA og måske en gennemført MB :p (man har lov til at drømme) Jeg har aldrig følt mig så tryg på hesteryg før når det gælder springning som jeg gør på valle. Han springer stortset altid og stopper aldrig i aller sidste øjeblik:) På et eller andet tidspunkt skal vi nok sparke røv på stævnepladserne så pas på ;)
I dressur har vi vores problemer og vi har haft mange op og nedture, han bryder sig ikke meget om at skulle acceptere biddet og gå i holdning men vi kæmper videre og lærer af vores fejl :) vi skal nok finde ud af det på et tidspunkt og leder i øjeblikket efter ny træner :)

Valle er den type hest der er helt sin egen :p han skal undersøge alt og smage på alt. Intet er for farligt til ikke at blive undersøgt;) jeg har helt klart fundet hesten for mig trods op og nedture ved jeg har er lige noget for mig :)

VI HAR KNÆKKET KODEN. efter mange problemer i dressur som har kostet en masse blod, sved og tårer, var jeg så langt nede at jeg overvejede at sælge min basse. Vi valgte dog at give det en sidste chance og tog på træningslejr hos BlueBerryhill i midtjylland i sommeren 2012. Det var meget anderledes ridning og helt nye metoder, men jeg har lært så utroligt meget af det og selv trænet videre derhjemme. I dag har jeg en hest som nyder at træne dressur og som går bedre end nogensinde før. Jeg gav ikke op, og det har været det hele værd!! :D 
 
 
 

[Part] Rytter søges i 4 måneder til dejlig DV vallak, 8 år

søger rytter til Valle mens jeg er på rejse i Canada fra juli til november.

Jeg søger en der primært vil ride turer på ham og som vil træne alternativ dressur(ridning for lange tøjler, ben og vægt). Han er helt trafikvant dog kan han være opmærksom på ting som køer, sten osv men han løber ikke væk, han kigger og træder lidt til siden.

Vi bor i øster Hornum, mellem nibe og Støvring så det kræver du selv kan transporteres herud da busser passer dårligt. Vi har 20x40 bane til rådighed.

jeg vil undervise dig i dressuren et par gange inden så jeg kan se om i passer sammen.

Han kan rides med og uden bid, og er utrolig rar. Han er lige så dejlig som han er stor. Han kræver dog en rutineret rytter som ved hvad han/hun har med at gøre :)
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200502263
F:
DVE 411
M: Leika
9907315
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 13 juni 2013 kl. 23:38, og har været vist 784 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider